NÅ vil han bli kokk! Uken startet med at Daniel (7år) serverte egenlaget middag …

Mandag. Ny uke, nye muligheter. Kalenderen viser at august er i ferd med å takke for seg. Shit, hvor blir ukene og månedene av? Her er vi godt tilbake i en hektisk hverdag med skolen & barnehage og trening/kamper. Akkurat sånn som jeg liker det. Jeg kan ikke få sagt hvor deilig det er å være tilbake i hverdagen, med rutiner.

Kutting på høyr nivå!

Kutting på høyr nivå!

Idag skulle Daniel lage middag helt alene. Han laget nemlig lunsj hos bestefar og Tata og dette ville han gjøre hjemme også. Jeg foreslo at han kunne lage middag, en utfordring han tok på strak arm. Jeg ble sendt i butikken for å handle kjøttpølser og diverse grønnsaker. Daniel kuttet opp alt selv (til og med løken!) og stekte selv (med litt hjelp fra meg, så klart) og serverte lillebrødrene sine og oss. Han serverte pasta skruer ved siden av «pyttipannen» og pyntet med basilikum. Eller sånn «grønn greie man kan ha på pizza, mamma» som han ivrig forklarte meg da jeg skrev handlelisten.

Snart ferdig pyttipanne ala chef Daniel 🍴

Snart ferdig pyttipanne ala chef Daniel 🍴

Jeg må si jeg er imponert! 7 åringen min laget egenkomponert middag og serverte oss, alle sammen! Det er tvilsomt at jeg gjorde det som 7 åring. Det skal jeg bare si deg! Når begynte dine barn å lage mat selv? Altså annet enn brødskiver og smøre selv. For det gjør han til både seg selv og lillebrødrene sine titt og ofte. Hva spiste du til middag idag? Har du noen forslag til hva annet jeg kan utfordre han til å lage til middag selv?

L💙

Annonser

2 kommentarer til “NÅ vil han bli kokk! Uken startet med at Daniel (7år) serverte egenlaget middag …

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Det Var smart, Anja! Alle guttene digger fiskepinner! Det skal jeg utfordre han til å lage neste gang! Jeg har aldri laget fiskepinner selv 😂 Robert lager stort sett alt her.. Takk for tips! Gjett hva jeg snart skal lage? Snurrende dine! Så fort M sover igjen, skal jeg forsøke å få satt deigen.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.