Juleforberedelser allerede nå?! Julestjerna henger i taket, Ribben er spist og ja, jeg har begynt med julepakker og vurderer å begynne på 4 pakkekalendere … (for) Tidlig ute?

I år fant jeg ut at det var lurt å starte tidlig med julegaver! Så derfor jeg har kjøpt de aller første julegavene allerede nå! De 3 siste årene har jeg kost meg skikkelig med å handle / planlegge julegaver – fordi jeg har vært i permisjon og har hatt god tid. Men ting tar tiiid og jeg har likevel endt opp med å handle alt i desember, i det berømte julerushet. Jeg elsker julen! Jeg liker å bruke tid på å finne den perfekte julegaven. En pakke jeg vet den andre blir glad for. I vår familie er det stort sett bare barna vi kjøper gaver til. Vi voksne har kuttet det ut og prøver heller å få til en middag ute sammen alle sammen fremfor gave. Det har vært en hyggelig tradisjon vi har hatt i flere år nå, som jeg setter stor pris på. Har du vurdert å starte med julegaver allerede nå? Det er faktisk ganske lurt – syns nå jeg.

Bildet er lånt fra des ifjor, jeg har ikke kommet sååå langt enda :)

Bildet er lånt fra des ifjor, jeg har ikke kommet sååå langt enda 🙂

Mens jeg er i gang, kanskje jeg skal begynne på pakkekalenderen til guttene nå også? Ifjor startet jeg rett før 1.desember og måtte pakke inn underveis i advendt, da jeg ikke hadde kjøpt alle pakkene. I år er det også 4 gutter som skal ha kalender. Selv om det kan virke stressende og ikke minst dyrt, med pakkekalendere til alle fire, så syns jeg det er så koselig tradisjon at jeg vil ikke stoppe den. Selv fikk jeg pakkekalender av mamma til jeg var (alt for) stor. Det er ting de trenger likevel, ellers kan det være en liten sjokolade, et viskelær, en refleks, en smoothie, en smokk osv. Så det koster faktisk ikke all verdens likevel!

juleforbredelser i august, for tidlig eller passende?

juleforbredelser i august, for tidlig eller passende?

For noen dager siden fikk Robert det plutselig for seg at han skulle lage ribbe (av alle ting!!) med alt tilbehør man har til julen. Der gikk faktisk grensen for meg. Det var temmelig rart å sitte i over 20 varmegrader og spise ribbe og surkål 😂 For å understreke julestemningen: julestjernen henger stadig over sofaen, i taket. Uten lys, pæren tok kvelden for mange måneder siden…

Ribben ble spist i starten av august... Litt vel tidlig 😂

Ribben ( med sprø svor )  ble spist i starten av august… Litt vel tidlig 😂

Har du prøvesmakt julematen enda? Det er mye jeg kan anbefale, men ikke dette! Det var litt feil å spise julemat allerede nå. Plutselig kom jeg på hvorfor jeg ikke er så fan av ribbe også ( Det er så mye fett innimellom …. ) Jaja! Hva spiser du til julemat? Ribbe? Fisk? Pinnekjøtt? Har du begynt å handle julegaver eller tenke på adventskalender? Jada, (alt for) tidlig ute …

L 💙

Annonser

3 kommentarer til “Juleforberedelser allerede nå?! Julestjerna henger i taket, Ribben er spist og ja, jeg har begynt med julepakker og vurderer å begynne på 4 pakkekalendere … (for) Tidlig ute?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.