#hjemmeferien fortsetter som turister og med offentlig transport …

Hvem hadde trodd at fire uker hjemme fra barnehagen og skolen skulle gå sååå fort? Ihvertfall ikke jeg! Til tross for diverse turer til legevakten med barn og meg, regn og krangling – så har tiden flydd! Vi har hatt det hyggelig sammen og opplevd mye sammen.  Seneste på #hjememferie-listen er turist i egen by. Byen er selvsagt Oslo, for de som måtte lure. Tante Nina, tante Ekka, Bente med sine tre gutter og alle guttene mine (og jeg) tok toget til Oslo. Jonathan var helt i hundre! Han har virkelig arvet sin lille-storebror sin entusiasme for tog. Han pekte ivrig og sa «tut-tut» fra morgen til kveld mens han vinket som bare det. Sebastian var plutselig blitt redd for tog og sa «nå kan vi gå hjem» idet toget kom kjørende inn på togstasjonen.

Utrolig spennende å kjøre tog 🚂🚂🚂

Utrolig spennende å kjøre tog 🚂🚂🚂

Vi startet en tur i Frognerparken. De to største guttene lekte nøyaktig 5 minutter på leke/klatrestativet før de var lei. Alle de fire små guttene sov i vognene sine, så det ble ikke noe leking på de. Fra Frognerparken tok vi buss til Bygdøy. Der var guttene på Fram Museumet og Kon Tiki Museumet med tante Nina og tante Ekka. Tror guttene syns det var litt skummelt, men Jonathan var ihvertfall strålende fornøyd da han fikk en bamse av en hvalhai (?)

Største og minste gutten i Frognerparken ☀️

Største og minste gutten i Frognerparken ☀️

Jonathan er veldig glad i tante Nina 💙

Etter is og museumsbesøk tok vi båten til Aker Brygge. Der spiste vi middag på cafe Sorgenfri. Tror det var eneste stedet vi fikk plass til alle barnevogner (2 enkle vogner og en dobbelvogn) og alle oss. Det var utrolig deilig med mat etter mange timer på farten.

Klokken var nærmere 20 da vi kom susende inn på perrongen og før siste etappe hjem, i bil. Guttene var enige om at det hadde vært en fin dag. Jonathan var innmari fornøyd fordi han hadde kjørt tog og sett mange busser. Sebastian var veldig glad fordi jeg hadde med vogn som han kunne sitte i. Daniel var mest fornøyd med de kule haiene og haitann smykke han fikk på Kon Tiki. En flott dag med gjengen ble avsluttet med overnattingsbesøk av storebror på rommet til Sebastian.

4/6 kule gutter 💙

4/6 kule gutter 💙

Hvordan har din helg vært? Hva har du gjort?

L☀️

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.