FruBevers hverdag: NY uke, NYE muligheter til å … (to do listen er uendelig lang, kanskje jeg bare skal la alt være?)

(Endelig) – er det lov å si det? Jeg gjør det: Endelig er hverdagen her igjen! Med rutiner. Ikke bare er det skole og barnehage, alle må sove i sine egne senger igjen og det er normale leggetider. Sommerferien har vært strålende den altså, men jeg har alltid likt hverdagene våre så innmari godt. Imorges ville Sebastian sykle til barnehagen og da skal ikke Jonathan være noe dårligere, så han tok gåbilen sin. (Han er 10 cm for kort til å rekke ned på pedalene på sine 3hjuls sykkel, men heldigvis gjør ikke det noe, for han digger denne gåbilen!)

image

Det er ikke langt å gå til barnehagen, tipper vi bruker 5-10 minutter å gå. (Heldigvis!) Sebastian sykler som bare det. Jonathan har en fancy måte å få fart på gåbilen sin og de små bena hans går som trommestikkere! Med hver sin sekk på ryggen, var de ganske så søte om jeg kan si det selv 🙂

Jonathan på vei til barnehagen.

Jonathan på vei til barnehagen.

Sebastian i full fart !

Sebastian i full fart !

NY uke, NYE muligheter til å :

Vaske og støvsuge huset! (Burde virkelig vært vasket. Ikke rart vi hadde en liten maur innvasjon når det til stadighet ligger små søte smuler rundt omkring i hele 1.etasjen…)

Vaske, tromle og brette klær (vasker jeg ikke minst to maskiner hver dag, er det STAPPfullt i 3 skittentøyskurver…)

Rydde huset og lete etter fjernkontrollen til tv`n (Mistenker at Jonathan har lagt den på et veldig lurt sted imorges…)

Blogge, fortsette å skaffe sponsorer til den internasjonale Barnekreftdagen.

Luke opp all løvetann som ser ut til å digge hagen vår. ( Litt mer løvetann fra eller til, spiller vel ingen rolle, så dette er nederst på to-do listen idag tror jeg! )

Handle mat for uken. (Uten mat og drikke duger helten ikke, sant så sant .. )

Male noen lister rundt det nye inngangspartiet vårt (Som virkelig ikke er så nytt lenger, men nærmere 1 år gammelt…Kanskje på tide?)

…Eller rett og slett prøve å ta en rask dusj og spise litt før Markus våkner.

Valgets kvaler. Uansett hva du har gjort idag eller skal gjøre: Ha en strålende uke! Her satser jeg på en strålende uke med høyt tempo som vanlig. Jeg gleder meg!

Goood morgen!

Goood morgen!

L💙

 

Annonser

4 kommentarer til “FruBevers hverdag: NY uke, NYE muligheter til å … (to do listen er uendelig lang, kanskje jeg bare skal la alt være?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.