DinMerkelapp=en mammas venn i sommer! Hvorfor? Jo det skal jeg fortelle deg –>

*sponset innlegg* 

Tidligere i sommer fikk jeg en pakke fra Din Merkelapp . Den inneholdt ID armebånd og ID refleksbånd til guttene.

Jeg har selv aldri vært noe fan av å skrive kontaktinfo med tusj på armene til guttene mine. (Jeg prøver stadig å fortelle 7 åringen at han ikke trenger å tegne seg selv full av tusj i alle regnbuens farger, for det ikke er sunt for kroppen. Da kan ikke jeg plutselig begynne å skrive på armen deres med sprittusj..) Disse ID båndene er praktiske når man er ute i store folkemengder, fornøyelsesparker eller på flyplasser. Guttene har testet disse i sommer og de får tommel opp av oss!

Ekstra stas å skrive navnet sitt selv!

Ekstra stas å skrive navnet sitt selv!

Daniel liker sitt så mye at han har gått med det i mange dager nå. Lurer på om det kan ha noe med at han har skrevet navnet sitt helt selv. Og det har tøft hai-design. (Jeg har skrevet min kontaktinfo på baksiden.)  DinMerkelapp tilbyr flere forskjellige design, så her bør det være noe for alle og enhver.

Perfekt på skolesekken - Sebastian har Daniel skrevet selv på denne også ✏️

Perfekt på skolesekken – Sebastian har Daniel skrevet selv på denne også ✏️

Guttene fikk også hvert sitt refleks ID bånd. Disse likte jeg veldig godt! Det passer perfekt mot høsten, de er fine å henge på sekker, ha på jakkearmen eller på benet. Dessuten er det morsomt å leke med de, fordi de krøller seg rundt armen når man slår med den.

image

DinMerkelapp har også navnelapper som passer perfekt til skolestart / barnehagestart som er rett rundt hjørnet. Titt innom siden deres for å se utvalget;  HER!  Jeg har hatt merkelapper herfra tidligere og har vært veldig fornøyd med de. De sitter godt og og meget slitesterke, i motsetning til andre lapper som ikke tåler mange runder i vask. Det gir vi tommel opp for!

Har du bestilt produkter herfra tidligere? Hva er dine erfaringer?

Ha en strålende dag!
L💙

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.