Det nærmer seg ny kreftkontroll for Markus og jeg gruer meg skikkelig …

3 måneder går rimelig fort! Nok en gang skal Markus til ny kreftkontroll. Ikke bare kreftkontroll, men han skal måle flow i nyren hvor svulsten ble fjernet. Han skal ha MR undersøkelse med radioaktiv væske ++ En hel dag er satt av til diverse undersøkelser og samtaler med legene. Jeg kjenner jeg gruer meg skikkelig. Jeg får vondt i magen. Så mye gruer jeg meg. Hver 3. måned i mange fremover, skal han følges opp. Og jeg kommer sikkert til å grue meg like mye hver gang. Frykten for at det skal dukke opp noe, frykten for å ikke vite.

🎗

🎗

Jeg tror han fortsatt er kreftfri. Det jeg bekymrer meg for er denne nyren hans. Den venstre lille nyren som ikke vokser som den skal, men som faktisk blir mindre. Den krymper. Det er jo ikke normalt. Det skjønner til og med jeg som ikke er lege. I bestefall lar de nyren bare være som den er, i verste fall blir den operert ut. Så jeg krysser alt jeg kan for at han slipper ny operasjon!

Tatt enda flere blodprøver ...

Markus på Rikshospitalet.

Nå er det bare å vente til fredag da får vi se hva som skjer videre fremover – måtte tiden gå fort til da.

L💙

 

Annonser

3 kommentarer til “Det nærmer seg ny kreftkontroll for Markus og jeg gruer meg skikkelig …

  1. Louise

    Forstår at du gruer deg, min venn. Det er naturlig det! Heldigvis lever man bra med en nyre. Min mann fant ikke ut at han hadde kun en nyre før han ble voksen, og da ved en tilfeldighet. Den andre nyren var på størrelse med en babys. Dette går helt fint, kjære deg❤️

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.