Tirsdag – onsdag: familie, familie og mer familie + road & boattrip med sympatigråt …

Tirsdag. På formiddagen var jeg alene med guttene. Sebastian maste på meg fra han stod opp «kan jeg gå til Olivia?» Jeg sa at hun kanskje sov og at vi måtte vente – sååå tidlig oppe var vi. Etterhvert som tiden gikk, begynte han  «mamma, siste sjanse: kan jeg gå til Olivia?» Måtte le litt for meg selv da. Da klokken endelig ble nok til at vi kunne gå på besøk, var han strålende fornøyd og løp bort til kjæresten sin. Plutselig ble det sommervær og skikkelig varmt, så barna badet plaskebassenget og koste seg. Jonathan storkoste seg på trampolinen, selv om han ikke er helt stødig. Heldige meg ble servert både kake og kaffe – kan ikke klage da.

Ikke så lett å hoppe på trampoline 😜

Ikke så lett å hoppe på trampoline 😜

På dagen hadde super hyggelig besøk av kusinen min, Mette og hennes datter Henrikke. De bor langt unna, så vi ses stort sett om sommeren. Det var veldig hyggelig å se de igjen – guttene syns også det var stas med besøk.

Henrikke 💙 Markus

Henrikke 💙 Markus

På kvelden kom tante Pluto, hun skulle ha med seg Sebastian til Stavern onsdag morgen. Det var stormende jubel da guttene våknet onsdag morgen å oppdaget hvem som var her! Det var faktisk tante Pluto som vekket guttene, for hun våknet først. Ikke ofte det skjer 😂 Tante Nina kom til frokost, for å hilse på tante Pluto. Sebastian og tante Pluto dro for se Tarzan teater. Jonathan, Markus og jeg var hjemme. Vi lekte, serverte hverandre «mat» (som den matglade gutten han er, så liker han også å leke på lekekjøkkenet deres) gikk en tur og spiste vaffel på kafé. På ettermiddagen var vi på roadtrip/boattrip til Nøtterøy. Jonathan syns det var moro å ta Bastøfergen. Det mest spennende var dog ikke båten i seg selv, men de enorme lastebilene som tutet  båten. Markus syns ikke det var særlig moro … Destinasjonen for rodtripen var altså Nøtterøy, hvor Sebastian var hos tante Plutos svigerforeldre. Han var strålende fornøyd med nok en teater opplevelse! Guttene er heldige som får være med tantene sine på sånne ting, selv om det noen ganger er litt (for) skummelt.

..mens det enda var go' stemning i bilen ...

..mens det enda var go’ stemning i bilen …

Det ble en lang tur hjemover, med tre trøtte gutter i bilen og sympatigråt. Alle tre var utslitte og sovnet omtrent i det de traff sengen. (det samme gjorde jeg 😴) Det har vært to deilig, avslappende dager med masse familiekos og kvalitetstid. Det aller beste jeg vet!

Ha en strålende sommerkveld!

L💙

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.