Babyshower for en hot mamma!

Mandag og første dag av ferien for de to mellomste. Dagen som la listen for resten av ferien, føler jeg. En koselig familie dag – som fløy avgårde. Likevel var det en avslappende dag med masse lek med guttene.

Daniel ble hentet av Pappa’n sin mandag ettermiddag og skal ha 3 uker ferie med han. Rett etter han dro, var Markus og jeg på babyshower for Veronica. Huset var pyntet og mat laget. Det morsomme var at hun ikke visste noen ting! Jeg digger hemmeligheter – spesielt når jeg vet at det blir bra. Både venninder og familie var samlet til å feire den lille i magen. Hun fikk masse fint av klær og utstyr til bebisen. Jeg laget en bleiekake ( som jeg glemte å ta bildet av ) men hun får en liten ting når bebisen kommer – det kan jeg selvsagt ikke røpe hva er nå, om hun leser dette innlegget. Det var en fin ettermiddag med deilig lasagne, super kul kake og hyggelige jenter.

image

Har du vært på babyshower før? Det er veldig hyggelig å gjøre litt stas på den kommende mamma med en liten babyshower. Så kjenner du noen som er gravid og skal føde snart – hva med å planlegge en liten babyshower?

Ha en strålende dag!

L 💙

Annonser

1 kommentar til “Babyshower for en hot mamma!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.