Tupperware party: inn eller ut?

Freshe, fine sommerlige farger!

Freshe, fine sommerlige farger!

For en tid tilbake var jeg invitert av min gode venninne og nabo, Veronica på såkalt Tupperware party. Jeg var ikke helt sikker på hva jeg kunne forvente meg, da dette var første gang for meg. Har du vært på Tupperware party før? Hva er dine erfaring? Jeg ble ihvertfall positivt overrasket. Så var det litt moro, for noen av produktene kan jeg huske fra barndommen. Tupperware har mange gode, smarte produkter. Det er også god kvalitet.

Tupperwar

Tupperware

Jeg falt helt for disse smarte oppbevaringsboksene i freshe sommerfarger. De kom i en 3 pack. Det praktiske med de, er at de kan slås sammen når de ikke er i bruk, så de tar minimal plass i skapet. Hvor smart er ikke det? Jeg falt også for disse fargerike skjeene, som kan henges på glasset/skålen så de ikke bli klissete. I pakken var det 4 stykker, så alle guttene har hver sine skje. Kakespaden min i sølv, meget upraktisk og må pusses hver gang den skal brukes. Men eneste kakespaden jeg har og er arvet etter min mormor, er nå pensjonert, fordi jeg har kjøpt en ny! Denne er utrolig god å ha i hånden. Og er allerede prøvd på Daniels bursdagskake!

Praktiske skjeer!

Praktiske skjeer!

Denne gule dingsen her husker jeg godt vi hadde hjemme da jeg vokste opp! Vet du hva den er til? Den er til å skrelle appelsiner/sitroner! Skikkelig smart!

Hva er den gule dingsen?

Hva er den gule dingsen?

Har du noen Tupperware produkter? Hva? Er du fornøyd med de?

L💙

 

Annonser

6 kommentarer til “Tupperware party: inn eller ut?

   1. fjompen

    Jeg er jo veldig glad i kjøkkenredskapene fra tupperware (vispen, potetmoseren, pastaklyper…). Drikkeflaskene er også geniale! Både de til barn og voksne 👍

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.