Trygg i bil! Nytt, spennende samarbeid kommer veldig snart …

Trygg i bil + FruBever = sant!

Om ikke lenge så kommer jeg med en super kul konkurranse på bloggen, i samarbeid med: Trygg i Bil ! Tryggibil.no er eid av BabyWorld AS, som importerer Recaro bilsoler, vogner med mer til Norge. Recaro Privia – kåret til verdens mest sikre babystol noensinne sammen med Recarofix base, kan benyttes på Recaro Easylife (vogn) og Recaro Citylife (vogn) med adaptersett.

Følg facebook siden deres: HER! Jeg kan ikke si så mye mer nå, enn at jeg gleder meg masse til denne – for denne er jeg sikker på at du vil digge, minst like mye som jeg gjør!

Følg bloggens facebook side for å få med deg når den kommer: HER!

Ny, flott og spennende samarbeidspartner!

Ny, flott og spennende samarbeidspartner!

 

 

 

 

 

 

L<3

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.