Store kontraster: fra nyfødt/barsel til KAB2 @ Rikshospitalet – men bare på besøk denne gangen …

Nedtur å våkne opp til regn idag og det var jeg tydeligvis ikke alene om å mene: Daniel ville ha på seg sin nye shorts (heldigvis skjønte han at det ikke var så lurt) Sebatian ville ha på seg kun t-shirt og ble noe skuffet over at han måtte ta på seg en genser. Jonathan skulle ha på seg sandaler… Som alltid, mamma vant. Guttene tapte. 1-0 til mamma!

Besøk 1: I formiddag har Markus og jeg vært tilbake på Rikshospitalet. Bare på besøk denne gangen. Vi var på barselsbesøk hos en mamma vi kjenner fra barnehagen. Hun fødte sin andre sønn igår. Og heldige meg, som fikk lov å komme på besøk å hilse på den nye verdensborgeren! Det er noe helt magisk med nyfødte! Jeg blir alltid like forundret over hvor små, vakre og uskyldige de er. En vakker liten skapning!

Til en lite prins 💙

Til en liten prins og storebror! 

Det er bare en liten gang som skiller nyfødt intensiven og fødeavdelingen fra KAB2 på Rikshospitalet. KAB2, stedet Markus tilbragte uker sammen med Julian. En liten tøff gutt, som har vært igjennom mye mer enn andre er iløpet av helt liv.

Besøk 2: Vi besøkte selvsagt Julian, mamma’n og pappa’n hans. Han var nylig igjennom en stor operasjonen igjen. Heldigvis går det bra og ser ut til å være en vellykket operasjon. Det var koselig å se dem igjen. Det er vanskelig å forklare (og sikkert å forstå) men de vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Vi har tilbragt uker sammen, veldig tett på hverandre på KAB2.

I bilen på veien hjem satt jeg og tenkte en tanke jeg har tenkt mye på den siste tiden: takknemligheten for å ha friske barn!  Det er ingen selvfølge. Vi burde ikke ta det for gitt!

God mandag videre 😘

L💙

Annonser

2 kommentarer til “Store kontraster: fra nyfødt/barsel til KAB2 @ Rikshospitalet – men bare på besøk denne gangen …

  1. Teresia

    Visst är det fantastisk. Och en stor, magisk gåva att få uppleva sina egna barn växa upp. Inte heller självklart. ❤️

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.