Sponset innlegg: Puss, puss, så får du en suss —> BAMBUS tannbørster, har du prøvd? Det har jeg …

Sponset innlegg!

For få dager siden fikk jeg disse bambus tannbørster  i posten av: http://villheim.no/!

Jeg hadde aldri hørt om bambus tannbørster før! Har du? Dog har jeg lært litt nå. Årlig dumpes 4,7 milliarder (!) plast tannbørster på søppelfyllinger. Plasttypen tannbørstene er laget av, blir ikke brutt ned i vår levetid, ei heller våre barns levetid. Er du opptatt av miljøet vårt, bør du virkelig bruke en bambus tannbørste! En bambus tannbørste er en langt mer miljøsmart løsning fremfor plast tannbørsten! Den kan komposteres og er biologisk nedbrytbar innen 4 måneder! I tillegg er bambus den planten som vokser raskest, noen typer kan faktisk vokse så mye som 90 cm per dag!

Bambus tannbørster !

Bambus tannbørster !

Hele familien fikk hver sin bambus tannbørste, til og med lille Markus (den blir selvsagt spart til tenner dukker opp)! Guttenes førsteinntrykk var at de var kule. De var mest opptatt av hvilket farge hvem av de skulle ha. Mitt inntrykk var at den var fin i designet. Den er også lett av vekt – ikke det at jeg syns plast tannbørster er sååå tunge altså. Den ligger godt i hånden og har en medium myk bust. Det er også lett å se forskjellig på hvem tannbørsten da de har forskjellige farger. Men jeg skulle ønske det var flere farger å velge mellom til barn, da mange er flere en to (turkis og hvit) barn i en familie.

L

L

Første puss med ny «puss», som de minst guttene kaller tannbørster! Daniel  kommenterte at han syns den var myk å holde på og at den hadde deilig bust. Sebastian og Jonathan ga tipp topp, tommel opp! For å si det sånn, jeg har kastet alle våre plast tannbørster – og ønsker disse fine bambus tannbørstene, velkommen inn i familien! Om du er litt som meg og tenker at alt som er så bra er ofte dyrt – da tar du feil! Disse koster akkurat det samme som en plast tannbørste, så du har ingen grunn til IKKE å bytte til bambus tannbørste! 

L

Dersom du også har lyst til å prøve en bambus tannbørste, er jeg så heldig å får lov å gi deg en rabatt kode i nettbutikken til http://villheim.no/. Med koden «sommer2016″ får du 15% rabatt på en handel over 200-,! Koden er gyldig på en handel frem til 31.08.2016. PS, Villheim har masse annet spennende også, titt innom nettbutikken hennes!

 

L💙

Annonser

2 kommentarer til “Sponset innlegg: Puss, puss, så får du en suss —> BAMBUS tannbørster, har du prøvd? Det har jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.