Søndag –

Vi har vært ute store deler av dagen. For det meste har vi holdt på i hagen og lekt med den nye leken guttene fikk av sin kusine, Frida igår. Den er helt super! Med båt og bil som kan seile / kjøre rundt i vannet, sluser, pumpe og heisekran. Det tok ikke lange tiden før begge guttene satt  oppi, så jeg er glad jeg fylte med varmtvann. Det fine med denne er at den kan brettes sammen som en koffert, så den tar liten plass når den ikke er i bruk. Dessuten passer den fint i dusjen vår. Jonathan har plutselig fått det for seg at han verken liker å dusje eller bade! Han skal kun bade i boblebadet ute. Så jeg skal prøve å lokke han inn i dusjen med denne …

Vann ER gøy 💦!

Vann ER gøy 💦!

Ut på tur – aldri sur! Vi gikk en tur for å (prøve) få guttene til å sove litt. Jonathan sover fortsatt litt på dagen, Markus sovner som regel fort  bare han blir lagt i en vogn og Sebastian virket søvning. Jeg skal si deg at å trille en søskenvogn med barn oppi – det er trening på høyt nivå 😂 Jeg fikk min belønning i form av en iskaffe, så da var jeg fornøyd! Guttene var nok enda mer fornøyde, fordi de fikk hver sin cupcake av den snille damen som jobbet der. Etter et lite stopp, gikk vi videre. Klare for å trille dem i søvn. Sebastian var den eneste som sov da vi kom hjem …

Sånn ser det ut når vi er på tur ..

Sånn ser det ut når vi er på tur ..

Iskaffe break

Iskaffe break

💙

💙

På ettermiddagen var en tur hos tante Nina ( kalt «Eiaaa» av Jonathan ) og tante Ekka ( kalt «gakka» av Jonathan. Guttene fikk dagens 3. (!) is og fikk rast fra seg siste rest av energi, før det var natta for dem..

Vi hadde store planer om å få gjort ting ute i hagen/rundt huset, rydde opp rot som ligger å slenger, luke, klippe gress. Få litt orden og gjøre det litt koselig. Men helgen har fløyet avgårde, så vi har helt glemt det. Gjett hva vi skal (prøve å) gjøre neste helg? 😂

Ha en strålende mandag og nyt finværet!

L💜

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.