SOMMER & 100 vannballonger på 1 minutt!

Sommeren er virkelig kommet for fullt! De siste dagene har det vært så varmt. Spør du meg, litt for varmt. Inne i huset har det vært som en badstue, sikkert 152 grader – føles ihvertfall sånn. Det har ihvertfall vært varmere inne enn ute. Det er ikke meningen å være negativ til at sommeren er her, men en liten mellomting hadde vært fint. Bare det å amme Markus, å ha han helt inntil meg … Det er som å ligge med en varmepute! Daniel, Sebastian og Jonathan har storkost seg i sommervarmen.

Vannballonger!

Vannballonger!

Da mener jeg virkelig storkost seg! Med vannkrig og spreder! Sprederen var litt skummel til å begynne med. Ihvertfall syns Sebastian og Jonathan det. Det gikk seg til etter noen turer igjennom med pappa og storebror. Vi har også hatt vannkrig med ballonger. Kom over disse super smarte vannballongene. Du fyller 100 vannballonger på ett minutt! Hvor smart er ikke det? Anbefales virkelig, fremfor gamle metoden hvor man måtte fylle en og en ballong og du brukte hundre år …

Sprederen var litt skummel ...

Sprederen var litt skummel ifølge de mellomste…

Jeg tror Markus syntes det har vært varmt også. Han har vært litt sutrete og sovet mer av/på enn det han bruker å gjøre. Akkurat som om han ikke helt finner roen. Jeg følger ekstra nøye med på han, så han ikke skal bli dehydrert igjen. Så jeg prøver å gi / tilby mat og vann ofte. Han er ikke helt fan av flaske med vann, ikke skjønner han helt hvordan han han skal drikke heller. Så det blir til at han tygger mest på tutten. (Noen få dråper med vann er bedre enn ingen dråper!)

Vannkrig!

Vannkrig!

Utedusjen har vært ofte i bruk disse dagene. Både til vannlek og dusjing/avkjøling. Det er lite som slår den befriende følelsen av en dusj ute, mens fuglene kvittrer i bakgrunnen. Les: guttene hyler og løper rundt ….

Få ting slår en utedusj 💦

Få ting slår en utedusj 💦

Håper din lørdag har vært like deilig (og varm!) som vår! Misforstå meg rett, jeg digger sommeren!

L💙

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.