Snart 5 måneder og sin debut på golfbanen med mamma & pappa! Tidlig krøkes …

Markus hadde sin golfdebut for litt siden. Han sov seg igjennom de første 5-6 hullene og oppførte seg eksemplarisk da han våknet. Han lå bare å tittet på omgivelsene. Det var mye spennende å se på, alt fra ender, rådyr, sauer til frosker!

Markus klar for sin golfdebut

Markus klar for sin golfdebut ⛳️

For 3 år siden fikk Robert det plutselig for seg at jeg skulle begynne å spille golf. Så jeg fikk nytt golfsett og golfoutfit – klar for min store debut! Utfordringen var at jeg allerede da, var ganske gravid (les:stor mage) og hadde noe problemer med svingen! Så det ble ikke mye golf på meg da. Året etter, var Sebastian mye med oss på banen, i vognen eller i bæresjal. Det var heller ikke så lett å få til en god sving med en baby på magen. Få måneder etter det igjen ble jeg gravid (- igjen) med Jonathan, så da ble det også dårlig med golf. Men NÅ har jeg endelig fått det for meg at det er GOLF jeg trenger til avslapping/avkobling. Så da kan avslappingen (banningen?!) bare begynne …

⛳️

⛳️

Første runden på golfbanen og like blid 💙

Første runden på golfbanen og like blid 💙

 

Både mann og baby var fornøyde etter runden. Jeg innser at jeg har en lang vei å gå. Heldigvis (for Robert!) syns jeg det er morsomt, ihvertfall enn så lenge. Dessuten har han store planer om en Omre Jakobsen turnering med alle i familien som spiller golf –> tvilsomt om jeg blir klar til da 😂 Men det er nok ikke lenge til både Daniel og Sebastian kan bli med å spille. Det er jo en hyggelig familie aktivitet å gjøre sammen, hele gjengen!

L💙

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Snart 5 måneder og sin debut på golfbanen med mamma & pappa! Tidlig krøkes …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.