Hei på deg, mai 🇳🇴 FruBeversHverdag

Ny uke, nye muligheter og stor jobb foran meg …

Det er ikke bare hverdagene som raser avgårde, helgene også! Ny uke – nye muligheter, igjen! Daniel har allerede fått sommerferie fra skolen og er hos Pappa’n sin denne uken, de to mellomste har to uker igjen i barnehagen? Etter det skal de ha fire uker sommerferie. Guttene er levert i barnehagen. Markus sover. Jeg skal nyte en kopp te – før dagen virkelig kan begynne…

image

image

Idag er planen å rydde! Rydde som alltid er så moro … Rydde opp i garderoben, få unna alt guttene har vokst ut av og lagre til nestemann er stor nok til å bruke det. Etter det er gjort, må jeg ut i boden og opp på loftet, for å finne det jeg allerede har lagret som nå er riktig størrelse til hver og en. Det høres kanskje veldig enkelt ut og du tenker at det er vel fort gjort. Da må jeg skuffe deg og si at jeg tror jeg kommer til å bruke laaaang tid på det. ( kanskje derfor jeg har utsatt og utsatt det? ) Heldigvis er alt organisert i gjennomsiktige plastesker, for å få god oversikt over hva som er i hver eske og eskene er tydelig merket med størrelse.

Hva er din plan for mandagen? Har du kanskje begynt sommerferie og er i sommer modus?

L💙

Annonser

2 kommentarer til “Ny uke, nye muligheter og stor jobb foran meg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.