Boring sunday, ble ikke så kjedelig etterhvert likevel …

For en nedtur å våkne idag! Ikke bare våknet jeg med to gutter i sengen som hostet og hadde snørr i hele ansiktet. Sebastian som sov i sengen vår inatt, hadde stukket av og inn hadde Jonathan kommet isteden. I tillegg regnet det og var skikkelig kjipt vær. Alt pekte på at det kom til å bli en kjip inne-søndag.

Blir ikke mer moro enn man gjør det til selv ...

Blir ikke mer moro enn man gjør det til selv …

Hele formiddagen holdt vi oss inne. Guttene kranglet (lekte) på lekerommet og maste om å gå ut. Det fristet utrolig lite å kle på regntøy, gummistøvler, ut med Markus i vognen og leke – så jeg bestakk de med litt film og kjeks istedet. Så fort jeg frister med en kjeks, da de enkle å overtale 😂 Tantemor kom en tur innom oss, det var hyggelig. Jammen tror jeg ikke hun tok meg seg solen også, for det sluttet brått å regne og solen tittet frem. Da var det bare å tørke snørr og kle på oss. Guttene syklet i gaten og vi (jeg) tegnet med kritt på veien. En boring start på søndagen, ble en fin ettermiddag likevel. Som de aller fleste barn, så digger guttene å fly rundt ute. Ekstra koselig er det når alle nabobarna også er ute. Det sykles, skates, sparkesykles, trikses og lekes på særdeles høyt nivå.

image

Nå er jeg klar for å legge meg -så fort de mellomste sovner, skal jeg lukke øynene! Jeg kan knapt huske siste jeg var trøtt som jeg er nå. (Kan selvsagt ha noe med gode venner på besøk igår og et møte med en rød italiener 🍷)

Fortsatt god søndagskveld!

L💙

Annonser

2 kommentarer til “Boring sunday, ble ikke så kjedelig etterhvert likevel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.