Bloggnorge.com – andre som har problemer med … Jeg trenger en datanerd : )

…ettersom om Bloggnorge ikke svarer på Mail, spør jeg her! Mulig de har tatt tidlig sommerferie og glemt sette på fraværsassistenen på mailen? Jeg har problemer med at innleggene mine plutselig ble seende sånn ut:

Istedenfor starten av innlegget står det "tittel /tekst" - hvorfor?

Se til høyre under det lille bildet. Istedenfor starten av innlegget står det «tittel /tekst» – hvorfor?

Sånn har det ikke vært før. Starten av innleggene mine har alltid vært synlige der, men plutselig ble det borte for en ukes tid siden. Jeg har ikke endret noen innstillinger (ihvertfall ikke som jeg vet om) , det bare var sånn. Det ser skikkelig kjipt ut når innlegget deles og det ikke er noe tekst der. Så jeg trenger hjelp! Noen som kan tipse meg om hva jeg kan gjøre? Hvilket innstillinger jeg eventuelt må endre? Det vises ikke på bloggnorge.som siden, men kun når innlegget deles. Andre som opplever det? Andre som har opplever at bilder plutselig endrer seg til et helt annet bildet? Og at det blir snudd oppned, uten at du har gjort endringen?

Hva syns du generelt om bloggnorge.com? Vurderer du å flytte bloggen til annen plattform? Hvorfor? Hvor? Finnes det en snill «datanerd» – i meget positiv betydning, bare for å ha tydeliggjort det, som vil hjelpe meg? Da blir jeg uendelig glad og takknemlig! 

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.