Aller siste dag på 1.trinn — en spesiell følelse, for både Daniel og mamma …

Idag morges stod vi opp som vanlig, før jeg hadde rukket å åpne øynene var sengen vår full av gutter. Blide, glade gutter som tullet med hverandre og lo! Dette er den aller beste starten på dagen jeg kan tenke meg! Som vanlig gikk vi ned, kledde på oss – heldigvis uten de alt for store motsigelsene og jeg lagde matpakker. En helt vanlig hverdag – men likevel ikke helt vanlig. Daniel hadde nemlig sin aller siste dag på 1.trinn! Det er litt rar. Både han og jeg syns tiden som førsteklassing, har gått veldig fort!

Ett år siden Daniel hadde sin aller første dag på skolen, med den oransje sekken sin 😀

Ett år siden Daniel hadde sin aller første dag på skolen, med den oransje sekken sin 😀

Daniel kunne ha med grillmat idag og brus. I tradisjon tro, grilles det alltid siste skoledag. Han var litt usikker på hva han ville spise, så han fikk med seg både hamburger og vanlig matpakke. Og det var siste morgen jeg smurte matpakke til Daniel, førsteklassingen min! Overraskende nok valgte han matpakken sin.

image

Igår kom han hjem med alle skrivebøker og arbeidsbøker som ikke skal leveres tilbake til skolen. En solid stabel med bøker som bekreftet at første skoleår er omme. Jeg bladde litt i bøkene og det slo meg «tenk så mye han har lært» og «hvor mye han har vokst på dette året!» – og det har han virkelig gjort også! Han er blitt en stor, flott gutt! Han har lært å skrive og snart kan han lese!

Nå er det sommerferie og Daniel skal være hos Pappa’n sin en stund. Sebastian og Jonathan skal være i barnehagen litt til, før de også skal ha mange uker med sommerferie!

Har dere tatt sommerferie enda?

L💙

 

Annonser

2 kommentarer til “Aller siste dag på 1.trinn — en spesiell følelse, for både Daniel og mamma …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.