Tur til KROKODILLEdammen & kjæresten til Sebastian på besøk!

Lørdag morgen var guttene og jeg ute av huset før klokken var 09.00. Dagens ekskursjon gikk til krokodilledammen! En meget populær og eksotisk attraksjon i nabolaget her. Barnehagen bruker å gå turer dit og til den store mauertuen like bortenfor. (Nå burde jeg faktisk invitere hele barnehagen på tur hit, for å se på alle mauerne i huset vårt…) Det blir ikke mer moro enn man gjør det til selv: så guttene moret seg stort og lenge med å kaste stener og «trær» (grener) i dammen. Dessverre så vi ingen krokodiller idag heller. Merkelig syns Sebastian.

imageimage

Sebastian syklet hele veien. Jonathan har akkurat ti cm for korte ben, til å nå frem til pedalene på sykkelen sin. Derfor ville han heller «sykle» på bilen sin. Det går ikke så fort,  men halve opplevelsen er jo reisen til destinasjonen.

Moro å kaste stener ...

Moro å kaste stener …

Etter turen fikk vi besøk av Olivia, Sebastian kjæreste. Han var selv å ringte på døren og spurte «om hun ville være med i mitt hus.» Sebastian har vært en skikkelig pøbel i stort sett hele dag, så han var ikke særlig intressert i noe annet enn å spytte på gulvet og ta fra leker fra de andre. Det var ikke snakk om å låne bort leker! Olivia og Jonathan lekte godt sammen og hadde lange og spennende samtaler, som ikke jeg forstod så mye av 😂 Det gikk i 120 her hele dagen: barn som suste rundt på brannbilen, høye tårn ble bygget og de fløy rundt med kofferter og skulle på ferie! På ettermiddagen var vi ute alle sammen, i håp om å få ut litt energi. Nabojentene hadde fått super kule såpeboble-maskiner og det var meget populært! Snille som de var, spurtet de mange bobler for de minste! Såpebobler er og blir kult! Selv jeg ble ganske fascinert av den såpeboble-maskinen!

Klokken 15 fant vi ut at det var på tide å handle inn for de kommende dagene, Vi ble minnet på at butikkene stengte tidlig idag og innså at vi hadde litt dårlig tid, så Robert ble sendt avgårde med Sebastian og en meget impulsiv handleliste. Dessverre for oss, var det maaaange andre som hadde handlet før oss og mange av tingene på listen var utsolgt. Sebastian var ganske lei av butikken. Han sovnet, sittende i handlevognen i køen…

En trøtt type i butikk køen ...

En trøtt type i butikk køen …

Hvordan han din Pinseaften vært og hva har du gjort? Var du du like sent ute som oss med handlingen?

L💙

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.