Spennende matpakker? Her er et lite TIPS for å gjøre matpakken spennende!

Matpakker. Det finnes vel ingenting som kan være så kjedelig som en matpakke? Gjør det vel? Det var en periode Daniel var rimelig lei av alt som het matpakker. Han var lei alt av pålegg også. Det skjønner jeg godt! Men det bød på noen utfordringer hver morgen da jeg stod å laget matpakke til han. Jeg kan ikke si jeg har digget matpakker oppigjennom årene jeg heller. Brødskiver med svette osteskiver eller harde rundstykker med kokt skinke på. Ikke akkurat de beste minnene…

Derfor  bestemte jeg meg for på å hive meg på matpakke-trenden. (I forenklet versjon, så klart. Husk det er meg vi snakker om. Ikke akkurat kokke-materiale!)

Matpakke til stjerna, Daniel!

Matpakke til stjerna, Daniel!

Det er ofte så lite som skal til, før matpakken duger! Innholdet er selvsagt en ting, men utseende spiller jo også en rolle. Selv for en liten  7 åring! Har du prøvd food cutter? Jeg fikk en pakke til jul av en venninne og nå har jeg endelig somlet meg til å ta den i bruk! Og det er såååå populært! Hvem ville ikke blitt glad for en matpakke, når brødskivene er små, søte stjerner med yndlingspålegget ditt på? I know I would! Det finnes mange andre former også – så her bør det finnes noe for alle. Eller kanskje du er super kreativ og klarer å skjære ut i brødskiven med en kniv? Jeg legger alltid med noen sunne snacks som: sukkererter, gullerøtter, frukt eller bær. Noen dager kliner jeg til med en kjeks eller to. Gjerne om det er tur eller uteskole-dager. Ofte skriver jeg en liten hilsen på mellomleggspapiret og eller rett og slett bare tegner et smilefjes 🙂

Du kan også enkelt servere de kuleste toastene, mini pizza også videre med food cutter’n! Om du allerede har food cutter – hva er dine beste tips? Du kan kjøpe de på TGR – de koster ikke så mye. Ellers kan du bruke pepperkakeformer! (Men er du som meg som pakker bort alt som har med Jul og gjøre, har du det kanskje ikke lett tilgjengelig) Hva er dine beste matpakketips? Hva gjør du for å pimpe opp matpakken?

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.