Skogsafari: krokodilledammen, mauertuen & lastebiler!

Det er så deilig at solen endelig er tilbake! Idag har Markus og jeg vært på en tur i skogen. Denne barselperioden har vært den jeg har vært minst ute å gått turer med vogn. Naturlig nok på grunn av tiden på sykehuset, men også årstiden har spilt en rolle. Det er ikke like fristende å gå ut i minus 15 grader, sludd og vind fra alle kanter. derimot – å gå tur i skogen, klarne hodet for alle negative tanker, mens Markus ligger å babler blid og fornøyd til seg selv mens han småspiser på hendene sine. Det finnes ingen bedre medisin mot et frustrert sinn.

🍀

🍀

Hva gjør du for når du trenger en break? Et lite pusterom for deg selv og kanskje du trenger å klarne hodet.

De tre minste og jeg har også vært på Skogsafari idag! Første stopp var den eksotiske krokodilledammen vår. Idag var det heller ingen krokodiller, men måker der. Eller «gakk-gakk» som Jonathan kaller de. Vi kastet uti noen stener som vanlig før vi gikk videre. Sebastian konstaterte at vannstanden hadde sunket også, hvilket han hadde helt rett i. Neste stopp på dagens safaritur, var den ikke mindre berømte mauertuen. Sebastian mente alle maurene sov, så vi listet oss stille og veldig forsiktig forbi. (Heldigvis, for mauer har jeg sett nok av inne i huset de siste ukene. Dog langt færre nå etter mauerfellene er satt opp. Mauerfellene? Sier man det?)  Dagens 3. stopp var ved siden av motorveien. Der tutet de til lastebilene og de tutet jammen tilbake! Det var ganske moro – selv jeg syntes det, så der ble vi stående leeenge 😂 Sebastian fortalte meg at sånn gjør de det når de går tur med barnehagen.

Tut, tut!

Tut, tut!

Stor stas når lastebilene tuter tilbake 🚚

Stor stas når lastebilene tuter tilbake 🚚

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videre gikk vi inn i den store skogen. Vi gikk i nesten to timer. Markus brydde seg fint lite om det meste, han sov. Jonathan ble sliten etterhvert og ble plassert i vognen og sovnet han og. Sebastian gikk for det meste. I nesten 2 (!) timer i skogen! Jeg hadde med søskenbrettet, så han fikk hvile seg litt. Men jeg må si jeg er imponert over at han gikk og gikk. Belønningen var lunsj med pappa, tante Nina og tante Ekka. Lunsj bestående av vaffel, nachos, pannekaker, smoothie og is! I den rekkefølgen! Tidligere idag, leste jeg et innlegg av en familie-venn, som hadde vært på beversafari i nærområdet her. Les hennes innlegg:HER! Det har jeg også lyst til å ta med guttene på. Utfordringen er bare at da må vi være musestille – så det spørs om vi vil se noen bever da …

Håper din lørdag har vært fin!

FruBever 💙

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.