Nett-shopping! En hver mammas drøm? Eller mareritt …

Jeg har alltid likt å shoppe! Spesielt klær & sko til meg selv og interiør. Hvem gjør vel ikke det? Det gjorde ihvertfall jeg helt til jeg fikk barn og et helt annet fokus. Nå er det få ting jeg syns er mer kjipt enn å handle til meg selv …  (Nå står alle skoene mine i garderoben og minner meg om «gamle dager», da jeg fortsatt orket å gå rundt i stiletthæler hver dag…)  liker jeg å handle klær, ting og utstyr til guttene. Ikke noe til meg selv eller huset. Markus og jeg var på en liten shoppingtur her om dagen. Så fort vinterstøvler ble bytte ut med joggesko, så jeg at guttene hadde vokst iløpet av vinteren og trenger nye bukser.

Nettshopping?

Nettshopping?

 

Det ble en del hverdagsplagg til alle fire. Myke, fleksible klær som er lette å bevege seg i.

 

 

image

💙

 

 

 

 

For noen år siden oppdaget jeg nettshopping for alvor! Det er jo ingenting som slå det å sitte behagelig hjemme i sofaen (gjerne med godteri skålen i umiddelbar nærhet) og shoppe! Uten fire barn som er så utålmodige og aller helst skulle være alle andre steder enn i butikken med meg. Med nettshopping slipper jeg det! Skulle det vise seg å være et bomkjøp – så er det bare å returnere. Blir vel ikke enklere da? Det er mest klær jeg har kjøpt på nett, men også noe interiør. Mye fra kjedebutikkene, men også fra utenlandske nettbutikker. Bare et lite tips: husk på toll og moms! Det har jeg nemlig glemt noen ganger 😂 Neste på (nettshopping-) handlelisten min er nye sommerklær! Alle trenger de shortser! Det er nemlig ikke alt som kan arves. For det første er de født på forskjellige årstider, noen få måneders forskjell utgjør mye når de er så små. Dessuten vokser de forskjellig, Jonathan skulle egentlig vært størrelse 92 a men er mer 80/86 enda. Så da er det ikke alt som passer nestemann.

Handler du mye på nett? Hva? Og hvor? Tips meg gjerne om nettbutikker med ting, klær eller utstyr til barn!

L💙

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Nett-shopping! En hver mammas drøm? Eller mareritt …

  1. Avdelingholt/ Anja Holt

    Jeg har blitt hekta på marked.no etter kragebeinsbruddet denne påsken.

    Handler fast der nå, men nå henter jeg maten på Statoil (gratis). Jeg ringte mamma, sa jeg bare skulle handle og svosj var jeg hjemme. Mamma sa «skulle ikke du handle mat» og jeg bekreftet at jeg hadde seks bæreposer med mat bak i bilen. Jeg trenger ikke engang gå ut av bilen…..

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.