Jeg er blitt STJERNA på kjøkkenet – takk FOOD CUTTER!

Hvorfor lage den samme, kjipe runde pizza`n, når du helt enkelt kan lage en stjerne pizza? Med en food cutter kan du veldig enkelt lage mange forskjellige former,  på helt vanlige middager / matpakker. Det er uendelig mange forskjellige former på food cutter’n. Min er fra TGR, koster lite og ofte brukt. Plutselig blir fredagspizza’n spennende igjen! Så idag laget jeg små mini pizza med ost og skinke til middag til guttene. Det ble godt mottatt! Så enkelt kan det altså gjøres!

Food cutter - min nye favoritt!

Food cutter – min nye favoritt!

Søte stjerner ⭐️

Søte stjerner ☀️

ferdige stjerne-pizzaer!

ferdige stjerne-pizzaer!

Tips: server med oppkuttet grønnsaker til. Guttene mine liker ikke salat, men grønnsaker kuttet opp ved siden, liker de. Guttene kan til tider være litt sære i matveien. Har du tips til hva jeg kan prøve food cutter’n på?

L💙

Annonser

4 kommentarer til “Jeg er blitt STJERNA på kjøkkenet – takk FOOD CUTTER!

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Jeg har hatt den siden jul -ifjor 😂 Og det var først NÅ at jeg testet den! Tenkte å gå på loftet å ta ned pepperkaker formene for enda kulere former. Guttene hadde sikkert digger pizza former som griser eller reinsdyr og sikker blitt kjempeimponert over mamma 😜

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.