Interiør: PH Konglen

Alle liker vel å fine ting rundt rundt seg? Jeg gjør ihvertfall det. Før jeg fikk barn, hadde jeg  masse tid til å titte i interiørblader og la meg bli inspirert. Nå er det ikke mye tid til å se i magasiner (har fortsatt en bunke blader jeg fikk da vi var innlagt på Rikshospitalet, som ligger urørt…) Men jeg får noen updates på nett og Instagram. Så litt følger jeg fremdeles med.

I lang tid gikk jeg å funderte på hva jeg skulle ha over spisestuebordet vårt. Hvordan type lamper? Hvor store? Hvor mange? Hvordan stil? Utfordringen er at bordet er så langt, hele 3,5 meter og 1,1 meter bredt. Bordet er for øvrig MadeBy Herr&FruBever og bursdagsgave fra Robert til meg. Jeg prøvde meg frem noen enkle industri lamper. Men fant ut at det ble for lite lys og størrelsen var heller ikke helt riktig. Etter mye frem og tilbake endte jeg opp med å bestille PH’s Kongle, ikke bare en, men to! Jeg gikk for den nest minste størrelsen i aluminium. Helt til den ble montert opp, var jeg noe usikker på om jeg burde gått for kobber varianten, men er veldig glad for at jeg gikk for denne. Jeg syns ihvertfall den passet som «plommen (Konglen i dette tilfellet) i egget!» –Hva syns du?

Poul Henningsens Kongle!

Poul Henningsens Kongle!

2 kongler som henger å dingler over spisestuen min!

2 kongler som henger å dingler over spisestuen min!

 

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.