Ikea & løvetann – barndomsminner!

Etter at de tre store var kjørt i barnehagen og på skolen, dro Markus og jeg en tur til IKEA. Handlelisten var relativt kort, kun servietter og lys. Vanligvis liker jeg IKEA, er jeg heldig får jeg litt inspirasjon til ting jeg kan gjøre hjemme. Men ikke idag. Idag syns verken jeg eller Markus det var noe særlig. Han gråt stort sett hele tiden og jeg fløy mer eller mindre rundt uten mål og mening. Ikke ble jeg inspirert heller! Om ikke annet fikk jeg i det minste omelett og to hvitløksbaguetter til frokost…

Markus var heller ikke så happy for IKEA idag...

Markus var heller ikke så happy for IKEA idag…

Dagens handling ..

Dagens handling ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På ettermiddagen idag var vi alle sammen ute. Vi må jo passe på å nyte det fine været mens vi kan ☀️! Hører rykter om dårligere vær fra helgen av – typisk det. Nå som jeg har kjøpt solkrem og shorts til guttene. Daniel plukket mange løvetann og jeg lagde blomsterkrans til han. Han viste meg et «triks» han hadde lært. Ta av løvetann blomsten og putte stilken i vann, så den krøllet seg, Det husker jeg at jeg gjorde da jeg var mindre og, skikkelig barndomsminner! Mange barndomsminner som dukker opp i takt med at guttene vokser opp. Husker du «boksen går?» Hva med dødball? Kanonball? Hvilket barndomsminner dukker opp hos deg som dine barn gjentar nå? 

 

L💙

Annonser

2 kommentarer til “Ikea & løvetann – barndomsminner!

 1. Louise

  Ikea er livsfarlig – kommer alltid ut med dobbelt så mye😂
  Barna i borettslaget her leker «boksen går». Tror de har gjort om litt på reglene, men gøy å se det fortsatt er liv i leken. «Avskjed på grått papir» og «Ta den ring» driver de også med😊

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Poenget med at jeg fant jo ikke noen ting på IKEA… Bare helt tilfeldig ting som ble slengt i handlevognen 😂

   Ta den ring – den husker jeg godt! Ja, hører de har gjort om litt på reglene her også. Så syns Daniel er det veldig moro at jeg lekte samme leker i «gamle dager» som han sier 😂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.