Inspirabloggnettverk

I N S P I R A bloggnettverk

For kort tid tilbake var jeg så heldig å bli forespurt om jeg ville være med i et helt nytt bloggnettverk, InspiraBloggnettverk. Dette var noe jeg selvsagt ville være med på. InspiraBloggnettverk ble startet av min navnesøster og «bloggkollega», FruJacobsen og består av noen få, utvalgte blogger i forskjellige kategorier. Felles for oss alle er at vi står på egne ben og ikke har noe bloggsamfunn i ryggen.

Flere «hverdagsblogger», som min og garantert noe for en hver smak. Det er mange fine, gode blogger å følge her. Kanskje du finner en ny favoritt? Jeg vil anbefale deg å se på oversikten over hvilket blogger som er der, på forsiden min og under fanen bloggerne i Inspira.

Ps: Om du også skriver en blogg og mener du passer inn med oss, ta gjerne kontakt med meg, så kan jeg videreformidle.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.