Hvem /#?%!? voldtar sin egen baby på 2 måneder?!

Dette dukket opp på nyhetene nylig: Et ungt foreldrepar som er dømt for voldtekt av sin baby og filming / deling av det.

Si meg, hvem voldtar sin egen lille baby på 2 måneder? Og filmer det? Hvor skadet er man ikke i hodet da?! Jeg kan virkelig ikke fatte hva som feiler folk, som er i stand til å gjøre noe sånt. Første reaksjonen er sinne, jeg blir så sint! En to måneder gammel baby! En nyfødt, uskyldig liten baby. Jeg blir rett og slett kvalm! Samtidig blir jeg utrolig lei meg på vegne av denne lille babyen. Tenk å bli sviktet av de to som skal være de viktigste personene i livet ditt! Mamma og pappa. Ja, babyen er så liten – men likevel tror jeg babyen er skadet for resten av livet. For ikke å snakke om hvordan babyen blir merket for alltid, psykisk. Det er så tragisk! Hvordan kan man være så syk i hodet?!

Mamma og pappa. To personer som skal gi omsorg, trygghet, nærhet og kjærlighet. De personene som skal være gode forbilder og lære barne hva som er rett og galt. Hvordan kan to personer som er så syke i hodet, lære bort noe som helst fornuftig?

Jeg måtte bare få det ut – for dette sarte følelsene skikkelig i sving her!

image

L.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.