GIVE AWAY fra Uglemors Design!!

Sponset innlegg!
Jeg har fått post igjen! Det vil si Markus har fått post. Denne gangen et supert fint sett: haremrumper, smekke og lue fra Uglemors Design !

Fra Uglemors Design!

Fra Uglemors Design!

Bak Uglemors Design, står en fantastisk dame, Line. Hun lager unike og flotte barneklær! Jeg vil anbefale deg å ta en titt innom siden hennes for å se hele utvalget hennes. Hun syr på bestilling, så dette kan fåes i andre størrelser. Jeg forelsket med helt i dette settet Markus fikk. Tøft med elger på, samtidig barnslig og lekent. Det ser ut som Markus digger det og – utifra smilet hans å dømme! Det er laget i deilig, myk og behagelig jersey bomull.

Vil du ha et likt?

Vil du ha et likt?

Jeg er så heldig å få lov å dele ut et sett til en heldig leser! Det består av haremerumper, smekke og lue og er helt likt det Markus poserer i. Premien har en verdi på 549-, og er i størrelse 62. Om du vil vinne dette, gjør en (-eller flere) av følgende:

LIKE Uglemors Design på Facebook HER!

LIKE bloggens Facebook side HER!

Følge Uglemors Design på Instagram HER!

Tagge venner! Jo flere venner du tagger, jo større sjanse har du for å vinne. Maks en venn pr kommentar.

Husk: til slutt du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet (kommentarfeltet enten på bloggens facebook side eller i kommentarfeltet under bloggposten) slik at jeg vet hvem jeg skal kontakte om DU vinner! (på bloggens FB side, trykk link HER for å komme direkte dit) Vinneren trekkes tilfeldig søndag 29.mai kl 21.00.!

Lykke til!

L 💙

Annonser

4 kommentarer til “GIVE AWAY fra Uglemors Design!!

  1. Louise

    Å for et herlig sett a gett! Jeg elsker hjemmelagde barneklær. Det er veldig morsomt å gi bort noe ikke alle har, og om jeg vinner så vil jeg gjerne gi settet til min tantebarn og fadderbarn, Mikkel. Han er verdens herligste!
    Flott konkurranse dette her, Linn.
    Likt alle sider nå jeg 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.