En aldri så liten fest ble det likevel …

Deilig lunsj 🍴

Deilig lunsj 🍴

Helgen skulle vært fylt med storslått familiebursdag for Daniel og navnefest for Markus. En ting jeg har lært meg: er at med barn, blir ingenting som planlagt. Jonathan kick startet startet helgen med å kaste opp fredag morgen utenfor sykehuset. Han var litt slapp hele dagen, og i frykt for at det var omgangssyken, valgte vi å avlyse hele helgens festligheter. Jeg ønsket nådig å risikere å smitte noen. Noen trosset likevel frykten for omgangssyke og kom likevel – til guttenes store glede! Tante Pluto og onkel Øystein hadde kommet fra Stavanger og var klare for feiring. Bestefar kom også. Daniel hadde besøk av en av bestekompisene fra klassen også. Vi hadde fotballkamp i hagen, selvsagt med den nye 4′ er (visstnok veeeldig viktig at det er 4′ er ball) fotballen til Daniel. Noe usikker over sluttresultatet, da målene hele tiden ble flyttet på og vi byttet lag hele tiden. Moro var det ihvertfall, ekstra kult når alle voksne var like ivrig og like med som guttene. Vi feiret litt likevel – med bursdagslunsj og boller, skoleboller og croissanter!

🍉🍓

🍉🍓

Vi fikk også anledning til å teste flere av utelekene Daniel fikk til bursdagen sin. Blandt annet dart – Daniel er ikke så treffsikker enda, så her skjønte han at det måtte øvelse til! Alle fikk selvsagt lov å teste de nye triksesparkesykkelen! Vi prøvde en giga-frisbee, som ble tatt av vinden og endte langt nede på jordet.. Denne kom han fort inn med igjen, for han ville ikke at den skulle bli borte. En veldig koselig ettermiddag som gikk alt for fort! Men er det ikke ofte sånn når det er «fest?»

Hva har du gjort idag? Har du hatt en fin lørdag? Heldigvis har ikke Jonathan kastet opp noe mer, han er fortsatt litt slækk og vil aller helst sitte,på fanget å kose Pappa’n sin. Satser på at det blir enda litt bedre til imorgen. Fortsatt god helg tip deg! 

L💙

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.