«Det store utlandet», Krokodilledammen & familiegrilling!

Ettersom om gårsdagens last minute-handling ikke holdt helt mål, måtte vi ut å handle idag. Eneste stedet som var åpent, var Sverige! Planen var å komme oss avgårde så tidlig som mulig, for å bli fort ferdig. Vi er jo som småbarnsfamilier flest, (alt for) tidlig oppe likevel.. Alt gikk etter planen og vi var i butikken rett etter de åpnet! Vi var omtrent alene i butikken, utrolig deilig! Vi handlet også litt til bursdagen til Daniel som er neste uke, og de små hjelperne mine var ikke vonde å be om hjelp til å finne litt godteri.

Endelig bestemt seg!

Endelig bestemt seg!

Hm... HVA skal jeg velge?!

Hm… HVA skal jeg velge?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jonathan fikk også velge godteri og gikk for karameller og rundstykker 😂 Han er jo så glad i mat og pekte ivrig rundt seg : «den!», «den!» og «den!»  – ville gjerne ha alt han kjenner igjen av mat og pålegg!

imageimage

Hele formiddagen tilbragte vi ute, alle sammen. Vi gikk en tur bort for å se om det var noen krokodiller i dammen idag. Sebastian syklet, Jonathan «syklet» på bilen sin og Markus satt i babyBjørnen sin. Jeg har alltid med vogn på tur, for det er alltid en som er sliten eller sovner. Dessuten er det supert med mulighet for å legge jakker, drikkeflasker osv et sted. Dessverre var det ingen krokodiller å se idag heller. Det gjorde ingenitng, for vi moret oss med å kaste stener ut i vannet. (Og legge noen i jakkelommene) Sebastian er nemlig veldig glad i å ta stener og kongler i lommene sine. ( det har hendt flere ganger at både kongler og stener blir med i vaskemaskinen…) Han digger naboen som har gårdsplassen full av stener – han går å forsyner seg gjerne med den lille trillebåren sin og dumper lasset midt i vår oppkjørsel. Ikke så vanskelig å finne «tyven» da!

Ut på tur, aldri sur 🐊

Ut på tur, aldri sur 🐊

image

En som trenger litt dytte hjelp

Ettermiddagen ble tilbragt på Sjøhagen Spa, hos tante Nina og tante Ekka. Der var hele stor-familien samlet til grilling. Heldige meg, som slapp å lage middag 😜 Grill = sommerfølelse! Guttene koste seg, bygget togbane, spiste pølser, is og isbiter til den store gullmedaljen! En deilig og koselig dag med gjengen min! Hva har du gjort i Pinsen?

image

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.