Søndagskos med små og store venner!

Søndag fikk vi besøk: Marianne Kim og jentene kom nemlig på lunsj. Og det var faktisk jeg som laget lunsjen, ikke Robert. Lagde og lagde… Det ble en enkel pasta salat og serranoskinke, jordbær og hvitløksbaguetter. Sebastian og jeg begynte å bake muffins, men glemte å pynte dem. Ha ha! Fornøyd med egen innsats! Det er en hel liten evighet siden vi har sett hverandre, så det var utrolig koselig å se de igjen. Barna lekte godt sammen, til tross for at det er lenge siden sist. Sebastian og Jonathan syns det var veldig stas med «jentene» som han kalte dem.

imageimage

Amanda og Olivia hadde til og med pakker til alle guttene også. Stor stas med pakke og flotte kort de hadde laget selv! Det var veldig populært med de kule froskene, for det var mamma-frosker og baby-frosker!

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.