Lørdagskos med guttene & planting av frukt & bær!

Lørdag formiddag var jeg og guttene ute i hagen og på terrassen. Robert var litt slækk etter gårsdagens pappakveld… Guttene sparkesyklet, syklet, skle på sklien og gjorde «triks» som Sebastian kaller det. (han har lært «triks» av Daniel) Solen skinte og det var deilig å være ute. Vi fikk også besøk av Elaine. Sebastian og Jonathan løp rundt stort sett hele dagen.

Elaine fikk kjørt seg 😜

Elaine fikk kjørt seg 😜

På ettermiddagen var vi tur å kjøpte en del frukt og bær busker. Blåbær, rips, bringebær og plommer! Jeg har veldig lyst på jordbær og, men det tror jeg ikke vi har plass til. Vi har nemlig bestemt oss for å lage en liten frukthage, på skyggesiden av huset vårt. Der er det et lite område som kun har morgensolen, så vi tenkte at bærene vil trives der! Sebastian var med å hjalp til, han bar all frukten fra bilen og bak huset. Han var riktig imponert over Pappa’n sin som hadde gravd sååå stort hull i bakken! Han ville gjerne grave litt med pappa og gikk å hentet sin «spade» – en grønn sånn barne-snøskuffe 😂 Jonathan var mest opptatt av å kjøre på motorsykkelen sin og ta litt på den stoooore spaden pappa brukte. Etter alt var plantet, dekket vi til med pyntebark for en litt finere finish.(og slippe at det gror opp gress)  Skikkelig familie-teamwork! Og vi rakk akkurat å bli ferdige før det begynte å regne. Bilder kommer, så fort det blir finere vær  ☔️☀️ Så nå krysser jeg bare fingrene for at de overlever der ute.

Denne lørdagen føler jeg har flydd avgårde! Jeg har kost meg masse med guttene mine! Håper din lørdag var fin!

L💙

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Lørdagskos med guttene & planting av frukt & bær!

 1. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

  Så koselig 🙂 Jeg tenker også å lage meg et bær bed, med hageblåbær, bringebær, rips og stikkelsbær i år. Jeg synes det er viktig at barn kan finne seg slikt i hagen som er trygt. Også vil jeg plante et epletre bak huset 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Enig med deg fru Jacobsen! Det er barndomsminner for meg og jeg vil at guttene skal ha det samme. De digger bær – så jeg tror det blir populært! Ikke like populært da jeg sa det ikke var noe å spise med en gang, de må vokse først … Prøvde meg på et epletre ifjor, det kom ETT eple 😂 Vurderer å prøve igjen å i år og 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.