Kongen(e) av dobbeltsengen! – og det er IKKE min mann …

Alle har guttene har selvsagt hver sin seng og vi har vår seng! Daniel, Sebastian og Jonathan legger seg i sine egne senger om kvelden, lille Markus sover i babynestet sitt i vår seng. For meg er det, det enkleste med tanke på nattammingen og «åpen bar» som vi praktiserer! Her ligger den lille kongen av dobbeltsengen..

image

Men i det siste har jeg ofte våknet av at Sebastian kommer inn også. Som regel legger han seg så nærme meg han kan komme mens andre ganger, sniker han seg bare oppi. Han bare tar seg til rette og kaprer putene mine. Dynen får jeg alltid ha i fred, for han er så varm. Så da ligger jeg midt mellom kongene av dobbeltsengen, og får knapt snudd på meg. Armer og ben overalt! Sebastian liker aller best å sove inntil meg. I det siste har jeg funnet ut at han er ikke så nøye på om det er meg eller noen andre. Inntil er inntil! Han og Daniel får noen helger sove sammen i gjestesengen (dobbeltseng) og da ligger han omtrent oppå storebroren sin. For få dager siden fant jeg han helt inntil Markus… Kropp er kropp!

image

Jeg var visstnok helt lik da jeg var liten også. Skulle helst ligge klistret inntil som et frimerke! Rart hvordan det endrer seg. Nå liker jeg aller best å sove helt alene og være kongen av dobbeltsengen selv 😜 Verken Daniel eller Jonathan har vært sånn, bare Sebastian som er ekstrem på det område.

L💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.