Ikke bare-bare å få 4 små gutter klare for tur til bestefar & dinnerdate!

Lørdag morgen. Passe tidlig, klokken er tross alt over 06.00. Lille Markus er små forkjølet, super snørrete og puster tungt, men er likevel i godt humør. Han babler og smiler til meg. Jeg strekker meg, fortsatt helt i drømmeland og med et stort ønske om mer søvn. Hånden min treffer noe. Eller noen. Sebastian. Igjen har den lille sniken kommet inn på natten, uten at jeg har merket det! Ganske rart egentlig. For til vanlig våkner jeg før guttene en gang roper på meg. Uansett hvor trøtt jeg er, står jeg inne på rommet deres før de rekker å rope for andre gang. Mamma-instinktet på topp! Men det funker tydeligvis ikke når de sniker seg inn alene og musestille…

Etter frokost dro jeg og alle fire guttene til bestefar. Der var nemlig tante Pluto. Hun skulle på fest og kom derfor med et tidligere fly, for å tilbringe dagen med oss. Det er ikke for ingenting at guttene digger tante Pluto. Hun herjer vilt med de og blir som et lite barn selv! Igår lærte Daniel seg karate via you tube. Han og tante Pluto holdt på som to gærninger: bestefars hvite t-shirt ble klippet opp og gjort om til karate drakt med sort belte! (Snakk om fantasifull tante!) Daniel var bare sååå fornøyd! Han lurte fælt på om hun ikke kunne lage en karate bukse av t-shirten og …

En trøtt gjeng 3 av 4 sovnet i bilen 💤😴

En trøtt gjeng 3 av 4 sovnet i bilen 💤😴

Tante Pluto og guttene 💙

Tante Pluto og guttene 💙

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var en høylytt ettermiddag med tante Pluto og bestefar! Til tross for at det faktisk er litt avstand mellom oss, ser vi tante Pluto ganske ofte, det setter både guttene og jeg stor pris på. Jeg fikk pakket med meg alt, uten faktisk å glemme en eneste ting! (Tror jeg da…) Fire gutter snorket i takt med radioen, før jeg rakk å kjøre ut av Pilestredet 💤 Ikke rart som de hadde holdt på …

En herlig gjeng 💙

En herlig gjeng 💙

Kort tid etter vi kom hjem fikk vi besøk: Middagsdate med familie og venner! Tante Bella, Onkel Christian, Adrian og Tobias. Og verdens beste naboer: Veronica, Andreas og Olivia. Kokken serverte deilig finnebiff med hjemmelaget potetmos og ris, rosenkål og nyrørt tyttbærsyltetøy. Faktisk noe av det beste jeg vet om! Daniel syns det var super stas med fetter Adrian, de «joinet» på Mindcraft og var ute å spilte fotball med flere av klassekompissene til Daniel. Helt topp! Søte Olivia er Sebastians «kjæreste» , verdens søteste kjærestepar. Det er så moro å se på de når de leker, sitter i sofaen å fniser mens de propper munnene sine fulle av gomp-pastiller. Jonathan og Tobias vandret mest rundt og ville leke med de samme lekene eller så spiste de. To matglade gutter! Markus sovnet i tante Bellas armer og sov overraskende lenge. Det ble sent i seng, men hva gjør vel det? En utrolig koselig middag og kveld med familie og venner!

Det ble en tidlig kveld på meg og. Jeg har begynt å se på en ny serie: Saving Hope! Har du sett den? Liker du Grey’s, er jeg nesten sikker på at du vil like denne og. Samme type serie, handlingen foregår på et sykehus. Jeg merket at jeg har lært litt, etter alle ukene på Rikshospitalet med Markus. Mange diagnoser og uttrykk jeg kjenner igjen. Så det ble en episode før jeg sovnet. Tror jammen jeg duppet at minst et par ganger under episoden og …

Håper din lørdag var fin! Og at du får en deilig, avslappende søndag.

L💙

Hilsen fra søte naboer 🎀

Hilsen fra søte naboer 🎀

 

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.