Heldige meg som får …

post! Og da snakker jeg selvsagt om post utenom regninger! For få dager siden fikk jeg to pakker deilig kaffe i posten av min snille svigerinne, Lill! Tusen takk, Lill! Jeg har savnet et sted å kjøpe ordentlig, deilig kaffe her. Vi har nemlig pleid å kjøre til byen (og det er bare en by, Oslo) bare for å kjøpe kaffe, så nå trenger vi ikke å gjøre det på en stund. Jeg har til og med begynt å lære meg kaffemaskinen! (Tok meg bare et halvt år da – Robert fikk den av meg i høst, i bryllupsgave) Så nå blir det kaffe hver morgen, som jeg aldri rekker å drikke opp likevel, men deilig kaffelukt. Hva slags kaffemaskin har du? Tidligere hadde vi en kapselmaskin fra Nespresso og jeg var fornøyd med den – men ikke så fornøyd som jeg er med denne maskinen! Jeg er nesten litt forelsket i den, faktisk. (Like forelsket som jeg i tørketrommelen, min best venn!)

Deilig kaffe rett i postkassen 💌

I love cappuccino ☕️

I love cappuccino ☕️

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer post! Denne gangen en ammepute fra ErgoBaby som jeg var så heldig å vinne fra BarnasHus for noen uker siden. For bare 6 år siden, da Daniel ble født, hadde jeg også ammepute. En sånn «isopor-kule-pute». Den gangen var den super populær. Jeg skjønte aldri helt greia med den. Ikke så det videre behagelig ut å ligge oppå den. Ikke var den ergonomisk utformet. Og ikke avlastet den meg. Denne fra ErgoBaby derimot, den er noe helt annet. Den avlaster for meg, jeg har begge hendene frie, lille Markus ligger godt og behagelig. Og den er fast og fin. Altså ikke pute-myk. Dagens mammatips: Har du tenkt på å kjøpe en ammepute, men usikker på hvilken – kjøp denne!

Lille M koser seg på den nye ammeputen sin 🍼

Lille M koser seg på den nye ammeputen sin 🍼

 

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.