AVAmini.com + FruBever = sant!

Sponset innlegg!

Jeg er så heldig at jeg har fått pakke i posten igjen! Denne gangen fra AVAmini – trykk på linken for å gå direkte til hjemmesiden hennes.

Hun lager flotte, fargerike bitesmykker! Så hva er egentlig et bitesmykke? Jo det skal jeg fortelle deg. Funksjonen av et bitesmykket er todelt. Barnet vil være rolig under amming, da fokuset vil være på smykket. Selv lille Markus (12 uker) syns kjedet er interessant og jeg ser han titter ivrig på det. Spesielt det med de sterke fargene. I tillegg bidrar det til å utvikle barnets motoriske egenskaper: utvikling av dybdesyn, farge, form og størrelser.

Flotte bitesmykker!

Flotte bitesmykker!

 

Selv Jonathan og Sebastian syns kjedene var fine og ville gjerne prøve de. Det fikk de selvsagt. De er laget med en spesiell type lås, som åpner seg om man drar hardt i det. Praktisk og trygt! Alle som har blitt dratt øredobber / kjeder av, av barn, vet hva jeg snakker om. De inneholder ingen farlige gifter eller kjemikalier. Perlene er laget av food grade silicone. (På norsk kalles det matsilikon) Helt ufarlig og laget for å tåle små, skarpe barnetenner og klåfingra barnehender.

 

En som digger banan"pussen" sin!

En som digger banantannbørsten sin!

image

 

 

I pakken fra AVAmini var det også en super tøff gul, banantannbørste! Denne hadde jeg egentlig tenkt å spare til lille M, men hadde ikke noe valg annet enn å gi den til Jonathan. Han ble så ivrig da han så den,  «banan» ropte han og pekte. For en som ikke alltid er like glad i pusse tennene sine, var denne helt super. Se bare så lekende lett tannpussen gikk! Tannbørsten er også laget av food grade silicone.

Jonathan digger smykkene fra AVAmini 💙

Jonathan digger smykkene fra AVAmini 💙

Jeg falt helt for disse smykkene! Dagens mammatips: Hva med et bitesmykke i barselgave til en nybakt / kommende mamma? Sjekk ut mange andre flotte smykker på siden hennes og følg henne gjerne på Instagram: AVAmini

L💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.