Varer JULEN helt til påske? PÅSKE kos med guttene & deilige påskehilsner!

Det er P Å S K E modus og J U L E stemning  i huset. Jeg er ikke fan av overpynting verken til jul eller påske. (Eller andre anledninger for den saks skyld, jeg liker det minimalistisk) Det eneste vi har er påskepynten guttene har laget på skolen og i barnehagen. Når jeg tenker meg om, så henger fortsatt en julestjerne i taket, uten lys! Julen varer helt til påske, ikke sant? (Tipper julen her varer til neste jul og!)

Det lille jeg har av påskepynt 🐤

Det lille jeg har av påskepynt 🐤

juøen varer helt til påske?

juøen varer helt til påske? ☃

 

 

 

 

 

 

 

 

Guttene har kommet hjem fra barnehagen med de flotteste egg, (12 egg blåste jeg ut til jeg ble svimmel og virkelig har jobbet hardt for) Picasso inspirerte håndmalte kopper med karse (som sikkert dør før de rekker å spire, for alle blomster de «sovner» hos oss) i og gule kyllinger med håndavtrykkene deres på. For noen kreative gutter jeg har! Tør å påstå at her har vi noen fremtidig kunstnere av ypperste klasse 😂 Regner med at det er flere foreldre som har fått masse fine kunstverk hjem nå?

Mine Picasso inspirerte gutter!

Mine Picasso inspirerte gutter!

Påske egg hører selvsagt med når det gjelder å komme i rette stemning til påskeferien! Her har de tre største fort skjønt at påskeegg = godteri! Jeg har også laget klar en del egg som venter på å gi sukkerkick til sin «eier»! De er til og med blitt pyntet med en liten kylling på. Når jeg gir bort noe, så liker jeg at det ser pent ut. Uansett hva det måtte være jeg faktisk gir bort, så skal det i det minste se innbydende ut!

image

Ferdig pyntet egg, klare til å gis bort!

Ferdig pyntet egg, klare til å gis bort!

 

 

 

 

 

 

 

 

I år som alle andre år, får guttene stoooore påskeegg av oss. Disse er super populære, selv om de ikke inneholder en eneste godteri-ting! De kan få alt fra leker, klær de trenger, såpebobler, smoothie ++ Blir man ikke i påskestemning etter å ha laget påskeegg, da blir man det aldri, tror jeg! Her er vi ihvertfall mer enn klare for noen dager med masse påskekos med familie og venner!

Jonathan og egget ifjor 🐤

Jonathan og egget ifjor 🐤

Sebastians egg ifjor 🐤

Sebastians egg ifjor 🐤

Daniels egg ifjor 🐤

Daniels egg ifjor 🐤

 

Vi har virkelig verdens beste naboer og venner! Som kommer med søte, deilige påskehilsner på døren. Tusen takk! Hva skal du i påsken? Uansett hva påskeplanene dine er, kos deg og god påske 🐤 !

L 💙

image

image

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.