Hva vil du lese @frubevershverdag

TIPS søkes til blogger med fokus på barnemat & TV serier verdt å følge! (Fin kombinasjon, eller hva?)

Kjære snille leser!

For lenge siden hadde et lignende innlegg og jeg fikk bra respons på blogger verdt å følge. Derfor prøver jeg meg igjen og håper på like bra respons denne gangen. Jeg er alltid intressert i spennende og kreative blogger. De kan gjerne handle om barn, barnemat (selvlaget mat), familie, hverdagen. Så lenge de ikke handler om sport eller trening, så er jeg med.

Tips meg!

Tips meg!

Ettersom om jeg bruker mye tid til amming, så vil det si at jeg kan se like mye på TV. Derfor: Jeg trenger tips til en bra serie å følge med på. HBO, Netlfix eller Sumo.

Dersom du selv har en blogg, du mener jeg bør titte på. Legg igjen en kommentar med link til bloggen din og kort om hva du skriver. Det samme med TV sine tips eller gjerne et film tips og! Ikveld brukte vi drit lag tid på å bla igjennom maaaange filmer, uten å finne en vi hadde lyst til å se, så vi ga opp…

L🍀 – håper noen tar seg tid til å tipse meg!

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.