Til: Rikshospitalet, barneavdelingen, KAB2! Fra: … & jeg donerer 10-, for hver nye følger til bloggen!

Sponset innlegg / vunnet konkurranse!

For litt siden donerte jeg penger til små premier til barneavdelingen på Rikshospitalet, KAB2. Les: HER. Jeg fikk også med med Nordic Print. på et laget. De donerte bort to sett med merkelapper, slik at avdelingen kan merke leker og utstyr.

Sponset: Denne gangen har jeg fått med Riis bilglass på et samarbeid! En venninne av Robert tok kontakt med meg da lille M var innlagt. Hun jobber i Riis bilglass og donerte bort masse luer og pannebånd, laget til helgens skiskyting i Holmenkollen. «vi går for gull»! En passende tekst til en som er tøff og tar for eksempel en blodprøve og får denne luen som premie.

image image

I tillegg var det en hel haug med sukkertøy og en eske med maaaange lepomader. Noe jeg var helt avhengig av sykehuset på grunn av den tørre luften. Den har også solfaktor 20. Så dette kommer nok godt med! Riis bilglass og Irene, tusen takk for at dere ville være med!

"Vi går for gull!"

«Vi går for gull!»

image

 

Vunnet konkurranse: Tidligere denne uken hadde Pynt til fest en konkurranse hvor premien var Frost såpebobler! Jeg skrev at om jeg vant, så ville jeg gi dette bort til Barnesvdelingen på Rikshospitalet. Og jeg vant! Så da blir det en bønsj med flere bobler til barneavdelingen!

Jeg skal innover med alt dette en dag neste uke, skal samtidig møte mammaen til Julian som ligger på KAB2.

Ps, jeg donerer fortsatt 10-, til små premier for hver nye person som trykker «liker» på bloggens Facebook side: HER  – gjelder så lenge «krafttak mot kreft» pågår! 

Jeg vant! Og gir de videre 🍀

Jeg vant! Og gir de videre til KAB2 🍀

L💙

2 kommentarer til “Til: Rikshospitalet, barneavdelingen, KAB2! Fra: … & jeg donerer 10-, for hver nye følger til bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.