«stakkars deg!» – fordi barna har søsken & jeg har mange barn!?

Til deg som lurer på hvorfor jeg har fire barn og hvorfor de er så tette i alder! En ting jeg blir fryktelig provosert over, er når folk skal blande seg og mene både det ene og andre om ting de ikke har noe med! For meg finnes det ikke noe som er mer irritererende!

«stakkars deg!» har jeg fått høre, når jeg har fortalt at jeg har fire barn og at de er relativt tette. (Det er ikke ofte jeg får høre det, men det har hendt) Stakkars meg?! For det første, jeg har valgt å få fire barn! Det er bevisst valg! For det andre, vet du hvilken glede det er å ha 4 friske, flotte gutter? Vet du hvilke glede guttene har av hverandre, nettopp fordi de er tette? Vet du hvilken glede det er å ha søsken, uavhengig av antall og aldersforskjell? Nei, tydeligvis ikke! For da hadde du ikke spurt. Det er overhodet ikke «stakkars meg»! Jeg storkoser meg med alle guttene mine! Daniel (6,5år), Sebastian (2,5år), Jonathan (1,5år) og Markus (9uker) er det beste som har hendt meg! Uten tvil!

Søskenkjærlighet 💙

Søskenkjærlighet 💙

Største & minste bror

Største & minste bror

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selv har en lillesøster, som går under kallenavnet Pluto (men de visste dere sikkert allerede) Det er neste 4 år mellom oss. Jeg er kjempeheldig som har en søster! Ikke bare er hun den flotteste søsteren i hele verden, men også min bestevenn og den kuleste tanten. Hadde det vært opp til meg, hadde jeg hadde en storebror og – for det ønsket jeg meg veldig da jeg liten. Men merkelig nok var det litt vanskelig.

Jeg er kjempeglad for at guttene mine har hverandre! De lærer av hverandre, ser opp til hverandre og hjelper hverandre. Man lærer noe av å ha søsken. For meg ville vært utenkelig å ha bare et barn, jeg har alltid ønsket meg flere barn slik at de kan vokse opp sammen. Det at de er tette i alder, ser jeg på som en fordel. De liker å leke med det samme stort sett og istedenfor å ha bleiebarn i 10 år (om man får flere barn med flere år mellom), har jeg kanskje halvparten.

Så til deg som har sett på meg og sagt «stakkars deg» fordi jeg har valgt å få fire barn, du aner ikke hvor nye morro det er!

L 💙

Mitt firkløver 🍀

Mitt firkløver 🍀

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.