SMÅ barn (og mamma) & STORE gleder i hverdagen!

Små barn, stor glede! Det er så hyggelig å få pakke i posten! Alle liker vel det? Enda hyggeligere er det når alle får pakker! Daniel fikk et spill, Sebastian og Jonathan fikk hver sitt søte, lille lam. Jonathan ble super happy, han som elsker «bæ», uansett hvilket dyr vi peker på, svarer han «bæ»! Markus fikk en super søt pysj fra Nøstebarn. Jeg fikk til og med pakke, en deilig skrubb. Gleder meg til å låse meg inn på badet, dusje lengre enn 2 minutter (uten tilskuere) og skrubbe meg. Litt egentid er vel lov?

Snille og omtenksomme familien vår i Trondheim som sendte oss pakker. Tusen takk!

imageimage

Pysj fra Nøstebarn og sett fra Marianne 💙

Pysj fra Nøstebarn og sett fra Marianne 💙

image

L💙

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.