S Ø N D A G – grilling & kirkegården!

Søndag = familiekos! Ut på tur, aldri sur! Idag har vi vært på vakre Alby med tante Nina, tante Ekka og «Nanny», Gitte. Først gikk vi en liten tur, før vi grillet pølser og koste oss i det deilig påskeværet. Pølser i skogen er de aller beste pølsene! På Alby var vi definitivt ikke alene, mange som var ute å gikk tur i det flotte været og familier som grillet langs stranden. Guttene koste seg, kastet stener i vannet, klatret i trærne og løp rundt.

Påskegrillings i skogen!

Påskegrillings i skogen!

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter mange timer ute, var det noen trøtte gutter i bilen hjem. Alle sovnet før vi kjørte ut av parkeringsplassen. Blir like fascinert hver gang jeg kan bære de ut av bilstolene sine, inn, kle av, skifte bleier og vaske de – mens de fortsatt sover! Jeg sanket husmorpoeng (poeng nok til at hele kvelden blir tilbragt på sofaen, uten å gjøre noe fornuftig) med å vaske klær, brette klær og rydde mens guttene sov. Jonathan, Markus og jeg besøkte bestemors grav sammen med bestefar. For nøyaktig 10 år siden idag, døde mamma brått fra oss. Pappa og jeg går dit som regel sammen denne dagen. Jonathan sniffet litt på blomstene og var mest intressert i perle-rundingen Daniel la der sist. Markus sov seg igjennom sitt første besøk på graven. Jeg  syns det alltid er litt trist å være på graven til mamma, men det hjelper på en måte når guttene er med. Det er litt vanskelig å forklare, men det gjør noe med hele stemningen.

image

Bestefar og Jonathan på kirkegården

image

Det ble en litt senere kveld på guttene idag, de måtte bades etter en dag ute med full rulle. Rart hvor møkkete små barn faktisk klarer å bli 😜 – for ikke å snakke om på rare steder. Jord og sand i ørene! Hva har du gjort idag? Håper du hatt en finfin søndag!

L 🎀

image

Man blir ganske trøtt av mye frisk luft...

Man blir ganske trøtt av mye frisk luft…

Annonser

2 kommentarer til “S Ø N D A G – grilling & kirkegården!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.