Prøvd meg som 5 barnsmamma idag! En fra eller til spiller ingen rolle? Eller gjør det?

Idag har jeg fått prøve meg som 5 (!) barnsmamma! Jeg fikk låne nevøen min, Adrian. De av dere som kjenner meg, vet at jeg stort setter serverer stjerne-middager og idag var det Daniel som bestemte menyen. Spagetti og kjøttdeig! Stort sett alle barn liker jo det. Guttene likte det veldig godt, de spiste 4 porsjoner hver! (Tenk hvor mye spagetti og kjøttdeig jeg må lage når jeg har 4 tenåringsgutter som er sultne! Eller hvor mage brødskiver som skal lages og inntas til frokost!)

Etter middag gjorde Daniel og Adrian lekser sammen. De var ute å spilte fotball, full fart hele tiden. Snille som de er, fikk Sebastian være med litt og.

Daniel og Adrian er ikke bare fettere, men også veldig gode venner. Bestevenner, som de selv sier. De leker godt sammen, hjelper hverandre, lærer av hverandre og har lært meg masse om MindCraft.

Fettere & bestevenner!

Fettere & bestevenner!

Et barn fra eller til? Med disse to guttene idag, kan jeg trygt si at en fra eller til, ikke spiller noen rolle! Guttene har hatt det helt strålende sammen!

L 💜

 

Annonser


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.