«Obligatorisk refleksjonstid» før abort, godt forslag?

Jeg er sikkert ikke den eneste som har lest siste dagers diskusjon om KrF som ønsker «obligatorisk refleksjonstid » før en abort? Om ikke les en av artiklene: HER! Det er er dummeste jeg har hørt på lenge! Bare for å ha det sagt, jeg er ikke for abort som prevensjonsmiddel, men mener det er opp til hver enkelt om hva man ønsker. Ikke at et parti skal bestemme at man må tenke 2 dager til. Hva med den ekstra påkjenningen det kan være, å gå i «tenkeboksen» flere dager. Hva skjedde med retten til selvbestemt abort? Tviler på at en kvinne som har bestemt seg for å utføre en abort, ikke har tenkt seg nøye om først. Det er ikke sånn at en kvinne går ut for å drikke en kaffe, shoppe litt og ta en abort på kjøpesenteret. Tror de aller fleste har tenkt seg godt om før de gjør noe sånt. De få jeg kjenner som av ulike årsaker har tatt en abort, har ihvertfall tenkt nøye over valget før de bestemte seg endelig. Det vil alltid være mange faktorer som spiller inn i det en graviditetsprøve er positiv. Uansett om det er en ønsket, planlagt graviditet eller rett og slett et uhell. Mange tanker som skal tenkes nøye igjennom før et valg skal fattes, uansett utfall.

 

image

Hva mener du? Er det et godt forslag?

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.