Nok en helt VANLIG lørdag: kos, snømann, «gogga» (godteri) & besøk av verdens beste venner!

Hva skjedde med å sove lenge i helgen? Før jeg ble firebarnsmamma, så fikk jeg sove lenge enten lørdag eller søndag. Robert og jeg hadde nemlig en regel om å stå opp med barna annenhver morgen i helgene, men den ble raskt borte da Markus ble født. Nå er vi stort sett oppe av sengen og nede alle sammen før jeg har rukket å gni søvnen ut av øynene og kommet til meg selv. Idag  Markus og jeg litt lengre enn de andre, for han fikk pupp og sovnet oppå meg.

Lille Markus 💤

Lille Markus 💤

Etter frokost tok Robert de to mellomste guttene ut for å leke i snøen. Sebastian og Jonathan syns det er veldig stas med snø. Det jonathan ikke liker derimot er å ha på votter, så fort han kom rundt hushjørnet (og ikke så meg lenger), var den ene vottene borte vekk! De syklet i snøen, akte og lekte. Vi fikk til og med besøk av en søt snømann. Sebastian syns det var rimelig urettferdig at snømannen hadde gullerot og ikke han, og brått skulle han inn. Tror du har han var fornøyd da han fikk gullerot da? Nei, da skulle han ikke ha likevel… Typisk det!

Fikk besøk av denne karen her ☃

Fikk besøk av denne karen her ☃

En ting mine gutter fort har snappet opp, er at på lørdager, da er det lov å spise «gogga» (godteri)! Sebastian og Jonathan fikk være med i butikken og handle. De hadde store ambisjoner om alt som skulle kjøpes: «gogga», seigmanner (som Sebastian sier) og sjokoladepålegg! Jeg måtte innfri forventningene, så de fikk hver sin pastilleske og var strålende fornøyde. Sebastian tømte sin rimelig fort, Jonathan spiste to pastiller før han skulle sove litt og da gikk jammen storebror løs på lillebror sine pastiller og. Jeg rakk heldigvis å stoppe han før eksem var tom! Sebastian så sitt snitt til å lure Jonathan da han trodde jeg ikke hørte han: Da lille-storebror våknet hørte jeg Sebastian «kan jeg smake»? Og snill som Jonathan er, fikk han smake.

image

...mer gogga 🙈

…mer «gogga» 🙈

På ettermiddagen fikk vi besøk av verdens beste venner, Elaine og Jonas. De ble invitert med på middag . Og jeg var den som skulle lage middag! (regner med at dere kjenner meg godt nok nå, til å vite at jeg ikke har noe stjerne i Michelin guiden 😂) Jeg har en rett jeg kan lage: en spise scampi rett med fersk pasta! Denne har jeg faktisk lært av min svoger, Øystein. Det er vel eneste husmorspoengenet jeg får… Kan nesten ikke huske sist jeg var så lenge våken en kveld, uten å duppe av på sofaen. Tror jammen jeg holdt ut til kl 00.45!

Jeg har alltid sagt at jeg digger hverdagene våre. Passe kaotisk og masse kos, men nå digger jeg helgene mer og mer også 😜Hva liker du best? Hverdag eller helg? Håper du uansett har hadde en finfin lørdag og koste deg med familie eller venner!

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.