Hva vil du lese @frubevershverdag

NÅ skal klokken stilles, hvilken vei? Tips til å få barna i seng en time tidligere?

Det er 1. Påskedag og klokken skal stilles! Men hvilken vei? Jeg lærte en meget enkel huskeregel. Tenk på hagemøblene dine, når du skal stille sommertid, tar du møblene frem. Altså stiller du klokken frem i tid. Når det er vintertid, tar du møblene inn/tilbake. Altså stiller du klokken bakover i tid. Lurt, ikke sant? (Sier jeg som fortsatt googler det, «bare for å være helt sikker»…)

tips meg da!

tips meg da!

Jeg fikk et lite snev av panikk her jeg sitter, da jeg leste det at inatt skal klokken stilles en time frem. Det vil jo si at guttene skal legges en time tidligere imorgen! Det er ikke lett å fortelle en på 2 år at det er natten, når det er lyst ute. Han har allerede i påsken stilt store spørsmålstegn ved at han må legge seg når det ikke er mørkt ute. Hva er dine tips til å få barna i seng til normal tid? Vi er kom hjem fra påskeferie og lengre kvelder på guttene enn de normalt har, så jeg må få de i normal rytme igjen fra imorgen. Gjør du noe spesielt? Legger du barna til vanlig tid? Våkner de tidligere/senere eller normalt etter at klokken er stilt?

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.