Ingenting som å få pakke levert på døren eller i posten (av en bloggleser) på en helt vanlig hverdag!

Det er vel ingenting som gleder mer enn post, så lenge det ikke er regninger? Jeg blir ihvertfall kjempeglad! Ekstra glad ble jeg idag, først da det banket på døren og UPS mannen stod der med en pakke til meg. Jeg fikk min premie fra fødselskonkurransen til min navnesøster, fru Jacobsen. Premien er en søt liten ugle-knagg til barnerommet. Den vil passe fint på «babyrommet» til Jonathan og Markus, som er under making. (Ikke bare er vi navnesøstre, vi hadde termin med nr 4 – samme dag og hun blogger hun også) På den internasjonale BARNEKREFTdagen 15. Februar, skrev hun et innlegg om lille M & meg. Les det her: HER  ! Jeg vil virkelig anbefale deg å titte innom bloggen hennes.

Fra fru Jacobsen 💜

Fra fru Jacobsen 💜

Daniel og Sebastian syns det er stas å hente posten. Da de var på skolen og i barnehagen, gikk jeg ut selv for å hente den. Regning, regning, regning, brev fra Rikshospitalet og pakke! Enda en pakke! Kjære, søte og gode Cathrine hadde sendt lille M en pakke! Cathrine har barn på samme alder som meg og det er sånn vi «kjenner» hverandre, pluss at hun har fulgt oss igjennom hele denne opplevelsen med operasjon +++  Ikke nok med det, hun hadde til og med laget et super fint kort. Jeg vet hun er dyktig på scrapping (sier man det? Ble plutselig litt usikker, jeg) Pakken inneholdt en søt, liten koffert, en hjemmestrikket dress og såpeblobler til de tre store guttene. Vi blåste bobler da guttene dusjet og badet Ikveld, veldig morsomt. Tenkt å være så omtenksom! Jeg blir helt rørt, Cathrine! Du er en engel! Tenk å bruke så mye tid på å strikke, lage et unikt kort, kjøpe såpeblobler og sende til en du ikke kjenner 💙

Fra Cathrine 💜

Fra Cathrine 💜

image

 

image

Til og med navn og fødselsdato er på kortet 💙

Sjekk fine detaljer!

Sjekk fine detaljer!

image

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Ingenting som å få pakke levert på døren eller i posten (av en bloggleser) på en helt vanlig hverdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.