Happy kids! Jeg søker tips til sommerferie med barn 0,1,2 og 7 år !

Som veldig mange andre på denne årstiden, sitter jeg å drømmer meg bort. Til langgrunne strender, sommer, varme og ikke minst sol! Hvem gjør vel ikke det? På denne tiden Ifjor, var vi i Thailand. Savner!

Thailand 🌴

Thailand 🌴

Som vanlig er vi sent ute (ihvertfall ikke tidlig ute) med årets sommerferie planer. Hvor drar man med fire barn som da vil være 7 år, 2 år, 1 år og 0 år? Har du noen gode tips? Flyreisen bør ikke være for lang, da de to minste ikke har egne seter. Biltur er kanskje et alternativ? (Dere vet jo allerede at jeg er suuuuper tålmodig og bare eeeelsker lange Road trips…ha ha! )  Jeg er åpen for alle forslag! Eneste kriteriet jeg har, er at det er barnevennlig! I Thailand hadde vi bestilt happy baby, har du prøvd det? Ellers kan jeg virkelig anbefale det. På rommet stod det sprinkelsenger, spisestoler til barna, babybjørn vippestoler, badebaljer og vogner! Itillegg hadde vi terrasse og hage, inngjerdet! Hadde jeg visst det på forhånd, hadde jeg sluppet å dra med to prampacker med vogn fra Norge.

Vi har feriehus på den franske rivieraen, så det er alltid et alternativ. Der er vi hvert år og kan reise dit når vi vil, så jeg vil gjerne gjøre noe nytt! Ny destinasjon. Hva skal du og dine i sommer? Tips meg gjerne om steder som ikke er barnevennlig og, så jeg vet det. Eller om det er steder du bare ikke anbefaler og!

L☀️

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.