Forsinket feiring av kreftfri Markus & bestefars bursdag og Ole Brum får gjennomgå!

Torsdag fløy Pluto (min lillesøster) til Oslo, fredag morgen kom mannen hennes, Øystein. De skal i bryllup lørdag. Men først var det duket forlitt forsinket bursdagsfeiring av bestefar og feire at lille M er helt kreftfri! Markus var innlagt da bestefar fylte år, så det var ikke mye til feiring av verken det ene eller det andre. Idag var vi på Hansken å spiste deilig lunsj. Dette var noe helt annet enn min vanlige lunsj som hovedsakelig består av 2 brødskiver med nugatti (sukkerkicket har meldt seg for leeenge siden)!

imageimage

Fredag var det også «ha med dag» i barnehagen til guttene. Sebastian ønsket å ta med seg et tog. (Ikke overraskende i det hele tatt 🚂) Ikke hvilket som helst tog heller, idag var selveste Thomas toget som fikk være med! Jeg spurte hva Jonathan ville ha med seg. «Bom»! Fikk jeg til svar. Da bom kan bety flere ting, ble jeg litt usikker. Prøvde meg først på bil. (Brom!) Han ristet på hodet. Prøvde med ballong. (Båååm!) Han ristet stadig på hodet, noe mer oppgitt over at jeg fortsatt ikke forstod han. Så kom jeg på at Ole Brum! Da lyste han opp og tenkte sikkert «endelig skjønte hun hva jeg mente»! Han har nemlig blitt veldig glad i Daniels store Ole Brum. Han drasser denne stakkars bamsen med seg overalt hjemme, sitter litt på fanget hans, kaster seg oppå han,  drar han litt i øret og prater til han. Det morsomme er at de er nesten like store 😂

Har dere ha med dag på skolen eller i barnehagen? Guttene går på liten avdeling og i og med at det er så mange små barn, de fleste er vel bare 1,5 år, så har det ikke vært ha med dag før nå. Det morsomme var at Sebasrian husket  hva nesten alle barna hadde hatt med seg. Og at han hadde lånt bort toget sitt til andre. Jeg tror barna har godt av å ha en sånn dag innimellom. For de lærer av det. Lærer å låne bort til andre og få låne noe av andre. Stolt viser de frem hva de har med seg i samling så de andre kan se. Hva er din erfaring?

imageimage

imageimage

L 💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.